Lävistysrengas, nenärengas Continuous Blackline® BCR (0,8mm)
Lävistysrengas, nenärengas Continuous Blackline® BCR (0,8mm) Lävistysrengas, nenärengas Continuous Blackline® BCR (0,8mm)

Lävistysrengas, nenärengas Continuous Blackline® BCR (0,8mm)

8,46 €
9,95 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Siro kirurginteräksestä valmistettu musta lävistysrengas on helppo laittaa paikoilleen myös itse. Korussa ei ole irto-osia.

Saatavuus 37 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas, nenärengas Continuous Blackline® BCR (0,8mm)

Musta lävistysrengas 316L kirurginterästä. Siro rengas on helppo asentaa paikoilleen. Rengasta taivutetaan etu- ja sivusuunnassa, laitetaan paikoilleen ja taivutetaan takaisin. Tässä renkaassa pallo on kiinteänä osana rengasta, joten sinun ei tarvitse pelätä pallon hukkaamista. Pieni ja siro lävistysrengas sopii parhaiten nenälävistykseen, mutta se on erittäin mukava myös alakorvan reijissä.

 Jotta korusi on sinulle varmasti sopiva, on aina hyvä mitata vanhan korun halkaisija jotta saat juuri sinulle sopivan korun. Renkaissa on runsaasti valinnanvaraa aina pienen pienestä 6mm renkaasta tilaviin 10mm halkaisijoihin joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Musta kirurginteräksinen lävistyskoru markkinoiden parhaalla Blackline® -pinnoitteella. Blackline® -koruissa väri tehdään päällystämällä koru PVD-pinnoitteella. Näin saadaan aikaan väri joka kestää muita pinnoitteita huomattavasti pidempään. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Pinnoitetta on testattu vuosia hyvin tuloksin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Koko: 0,8mm/useita eri halkaisijoita
  • Materiaali: 316L kirurginteräs/PVD pinnoite
  • Väri: musta