Lävistysrengas, High Quality Sparkling Septum and Daith Clicker
Lävistysrengas, High Quality Sparkling Septum and Daith Clicker Lävistysrengas, High Quality Sparkling Septum and Daith Clicker Lävistysrengas, High Quality Sparkling Septum and Daith Clicker

Lävistysrengas, High Quality Sparkling Septum and Daith Clicker

26,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Saranallinen koristerengas on helppo laittaa paikoilleen myös itse. Lävistysrengas sopii hyvin esim. septum- sekä daith-lävistyseen.

Saatavuus 3 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas, High Quality Sparkling Septum and Daith Clicker

Laadukkaassa lävistysrenkaassa on materiaalina 316L kirurginteräs ja kivinä aidot Cubic Zirconiat. Rengas sopiii parhaiten septum-lävistykseen. Koru on todella siro ja pieni, ja sopii parhaiten jos nenän väliosa on kapea ja lävistys on tehty aika alas. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys.

Tätä koristeellista rengasta voi mainiosti käyttää myös erilaisissa korvanalueen lävistyksissä kuten rook-, helix- ja daith-lävistyksissä, mutta kannattaa aina ottaa huomioon että koristeelliset renkaat vievät hieman enemmän tilaa korvassa ja korvan muoto vaikuttaa miten koru istuu korvaan. Kannaattaakin aina verrata uuden korun mittoja jo hyväksi havaittuun malliin niin löytää varmimmin sopivan mallin omaan lävistykseen.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm ja pituus 5mm
  • Renkaan koko: korkeus 6mm ja leveys 7mm
  • Materiaali: 316L kirurginteräs/Cubic Zirconia
  • Väri: teräs/kirkas
  • Kiinnitys: clicker