Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
Rustokoru/traguskoru, Steel Zirconline® Jewelled Cross Barbell in Gold

Rustokoru/traguskoru, Steel Zirconline® Jewelled Cross Barbell in Gold

29,95 €
sis. 24 % ALV
PREMIUM QUALITY. Kirurginteräksinen barbell niin rusto-eli helix lävistykseen kuin traguslävistykseen. Korua käytetään koristeosasta joten asennus on helppoa.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Rustokoru/traguskoru, Steel Zirconline® Jewelled Cross Barbell in Gold

Laadukas 316L kirurginteräksinen rusto-/traguskoru kestävällä, aidolla Steel Zirconline®  pinnoitteella käy hyvin esimerkiksi helix-eli rustolävistykseen sekä traguslävistykseen. Tässä korussa pallo on kiinteä ja koru ruuvautuu auki ainoastaan koristeosasta. Todella ihana vaihtoehto traguslävistykseen; käyttö on helppoa eikä ole pelkoa että pallo ruuvautuu auki korvassa ollessaan 

Korua on mahdollista käyttää myös perinteisenä korvakoruna, tapin vahvuus on sama kuin perinteisessä hoitokorussa. 

Väri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition). Näin saadaan koruun erittäin kestävä pinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.  

  • Koko: tappi 1,2mm paksuinen ja 6mm pituinen. Koruosa 5mm. 
  • Väri: kulta/kirkas 
  • Materiaali: 316L kirurginteräs/Cubic Zirconia
  • Kiinnitys: internally threaded (korun tappi on ontto ja koristeosassa on uloke jossa kierteet sijaitsevat). Tässä korussa pallo on kiinteä ja koru ruuvautuu auki ainoastaan koristeosasta.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: LAVA 1 - RASIA 39 (IBS03)