Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
Luonnonkiviriipus, NATURE COLLECTION|Blue Agate (värjätty akaatti)
Luonnonkiviriipus, NATURE COLLECTION|Blue Agate (värjätty akaatti)

Luonnonkiviriipus, NATURE COLLECTION|Blue Agate (värjätty akaatti)

8,90 €
sis. 24 % ALV
Upea kiteen muotoon hiottu akaattiriipus sopii käytettäväksi nauhalla tai ketjussa. Luonnonkiviriipuksesta on saatavilla myös muita kivilajeja.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Luonnonkiviriipus, NATURE COLLECTION|Blue Agate (värjätty akaatti)

Kiteen muotoinen akaattiriipus on valmistettu aidosta luonnonkivestä ja kaunis sininen sävy on saatu värjäämällä kivi. Korussa on hopeanvärinen metalli-istutus ketjulle tai nyörille.

Huomaathan että luonnonkivestä valmistetut korut ovat aina ainutlaatuisia ja korun sävyt saattavat vaihdella. Luonnonkivissä näkyy aina sulkeumia jotka näkyvät erikokoisina viivoina ja kuvioina kivessä.

Voit ostaa pelkän riipuksen tai pienestä hinnasta valita korulle musta nauhan. Nauhassa on liukusolmut joiden avulla korun voi säätää mieluiselle pituudelle kaulassa.

  • Koko: kivi 3cm, koko korun pituus 4,1cm
  • Väri: hopea/sininen
  • Materiaali: nikkelivapaa korumetalli/värjätty akaatti

Akaatista kerrottua:

Akaatti on kivimaailman kameleontti ja siitä löytyy runsaasti erilaisia versioita. Akaatti soveltuu hyvin värjäämiseen ja siitä löytyy sadoittain upean värisiä versioita. 

Akaatti symboloi varallisuutta, hyvinvointia ja pitkää ikää. Akaatin uskotaan auttavan vaikeissa olosuhteissa ja suojelevan sielua harmilta. Legendat kertovat että kotkat veivät pesiinsä akaatteja suojellakseen poikasiaan käärmeenpuremilta.

Vahvan värähtelyn omaavalta akaatilla on myös auraa puhdistava vaikutus ja se auttaa kantajaansa vähentämään stressiä, ahdistusta sekä saavuttamaan tyyneyden.

Akaatti on Neitsyen (24.8.–22.9.) horoskooppikivi.

Kivien merkityksistä löytyy paljon versioita ja ne saattavat vaihdella lähteiden mukaan. Samoin lähteet saattavat toisinaan määrittää eri kiviä horoskooppimerkeille.

Lähteet: 101 Power Crystals -Judy Hall, Wikipedia

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Nature Collection