Best Friends-koru/Couple -rakkauskoru, Yin Yang -jing jang
Best Friends-koru/Couple -rakkauskoru, Yin Yang -jing jang Best Friends-koru/Couple -rakkauskoru, Yin Yang -jing jang Best Friends-koru/Couple -rakkauskoru, Yin Yang -jing jang

Best Friends-koru/Couple -rakkauskoru, Yin Yang -jing jang

Tuotetta rajoitettu erä.
9,90 €
Sisältää alv. 24 %

Suosittu Yin Yang -kaverikoru kahdella ketjulla. Korussa toiselle ystävälle tulee hopeanvärinen ja toiselle kullanvärinen jing jang -symbolin puolikas.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Best Friends-koru/Couple -rakkauskoru, Yin Yang -jing jang

Jaettavat kaulakorut ovat suosittuja lahjaideoita niin ystävien -kuin pariskuntien kesken. Korun ideana on että molemmilla osapuolilla on korusta oma puolikas ja korujen ollessa yhdessä kuvio on kokonainen.

Suosittu Yin Yang bestis-koru on loistava lahjaidea kaveruksille tai rakkauskoruksi. Jaettavaan ystävyyskoruun tulee mukaan kaksi riipusketjua. Tämän kaulakorun toinen puolikas on kullansävyinen ja toinen puolikas hopeanvärinen.

Tässä korussa on kirurginteräksiset ketjut ja korumetalliset riipusosat.

  • Riipuksen koko: 3cm + riipuslenkki
  • Ketju: 56cm + 7cm säätövara
  • Väri: hopea/musta/valkoinen/kulta
  • Materiaali: nikkelivapaa korumetalli/kirurginteräs (ketju)
  • Kiinnitys: papukaijalukko

"Jin ja jang (kiinaksi yīn, perinteinen: 陰; yksinkertaistettu: 阴; yáng, perinteinen: 陽; yksinkertaistettu: 阳) ovat kiinalaisessa filosofiassa maailmankaikkeuden kaksi vastakkaista, toisiaan täydentävää perusvoimaa. Jin symboloi muun muassa feminiinisyyttä, pimeyttä, kosteutta sekä passiivisuutta ja jang vastaavasti maskuliinisuutta, valoa, kuivuutta sekä aktiivisuutta."  Lähde: Wikipedia