LEMPI-korvakorut, Frida (vihreä, vaaleankeltainen glitter)
LEMPI-korvakorut, Frida (vihreä, vaaleankeltainen glitter)
LEMPI-korvakorut, Frida (vihreä, vaaleankeltainen glitter)

LEMPI-korvakorut, Frida (vihreä, vaaleankeltainen glitter)

29,80 €
sis. 24 % ALV
LEMPI. Hand Made in Finland. Kotimaiset korvakorut keinonahkaa. Kevyet keinonahkakorvakorut joissa lehtien lomasta puhkeaa raikas vaaleankeltainen kukka.
Saatavuus 2 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

LEMPI-korvakorut, Frida (vihreä, vaaleankeltainen glitter)


Korvakorujen kukka on LEMPI-klassikko 80-luvulta.


Ihanan kevyet LEMPI-korvikset on valmistettu keinonahasta ja kaikki korvakorujen metalliosat ovat allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Oulussa valmistetut, kotimaiset korvakorut on tehty alusta lähtien käsityönä.

LEMPI-malliston Frida-korvakoruissa on siroja lehtiä kuin pienenä köynnöksenä ja kaiken kruunaa kauniisti kimaltava, vaaleankeltainen kellomainen kukka. Frida-korvakoruja on saatavilla myös useissa muissa väreissä. Nämä kotimaiset korvakorut ovat miellyttävän kevyet myös päivittäisessä käytössä, vaikka valitsisit käyttöösi malliston näyttävimmän mallin!


Kotimaiset korvakorut arkeen ja juhlaan

Monikäyttöiset LEMPI-korvikset ovat loistava valinta niin laadukkaiden materiaalien kuin laajan valikoimansa puolesta. LEMPI-malliston kotimaiset korvakorut sopivat sekä arki pukeutumisen piristäjäksi että tulevan kevään ja kesän juhliin. Korujen mukana tulevat silikonitaustat pitävät korusi paikallaan päivän kiireistä illan juhliin saakka.

Yhdistä LEMPI-korvikset suosikki hiuskorusi kanssa ja täydennä look sävyihin sopivalla tai raikkaan valkoisella laukulla. LEMPI-korujen yhdistelyssä ja stailaamisessa vain mielikuvitus on rajana!


Korvakorun koukkujen vaihto

Kaikki LEMPI-korujen metalliosat, myös koukut, ovat aina laadukasta ja allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukaan saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa. 

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös Sterling hopeiset tai titaaniset koukut. Frida-korvakoruissa on mahdollisuus myös klipsikiinnitykseen, mikäli sinulla tai korvakorujen saajalla on tarve saada korut ilman korvan läpi menevää kiinnitystä. Klipsikiinnitys LEMPI-korvakoruihin on aina maksuton. Huomaathan, että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!


Korvakorujen koko ja materiaalitiedot


  • Koko: 7cm 
  • Materiaali: keinonahka / 316L kirurginteräs
  • Väri: vihreä + vaaleankeltainen glitter / teräksenväriset metalliosat
  • Kiinnitys: koukku
  • Nikkelivapaa


Jos kaipaat korvakoruja isomman erän tai et löydä kaipaamaasi väriä, ole meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostilla tai Instagramissa! Koska kaikki LEMPI-korut tehdään meillä käsityönä, pystymme useimmiten toteuttamaan toiveesi. ♥ Näin tilaat LEMPI-korut lahjaksi valmiiksi paketoituina

Lähestyykö jokin merkkipäivä, vai haluatko muuten muistaa ystävää tai rakasta? Kotimaiset korvakorut ovat ihana ja suosittu lahjaidea, sillä lukuisten mallien joukosta on helppo löytää lahjansaajan suosikki! Laadukkaat ja allergiaystävälliset materiaalit takaavat korujen käytettävyyden myös herkissä korvissa.


1. Laita haluamasi tuotteet ostoskoriin.

2. Mene verkkokaupan kassalle. Kirjoita tilauksen kohtaan Lisätieto tilaukseen: "Paketointi" jos tilauksessasi on yksi tuote, tai jos kaikki tilauksen tuotteet saa laittaa samaan lahjapakettiin.


Jos haluat tilaamasi tuotteet useampaan eri lahjapakettiin klikkaa tästä lahjatilauksen ohjeisiin. Meillä onnistuu myös toimittaa valmiiksi paketoitu lahjatilaus suoraan lahjansaajan kotiin.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.