LEMPI-korvanapit, Tulppaani (vaaleanpunainen glitter)
LEMPI-korvanapit, Tulppaani (vaaleanpunainen glitter)

LEMPI-korvanapit, Tulppaani (vaaleanpunainen glitter)

Tuotetta rajoitettu erä.
24,80 €
Sisältää alv. 24 %

LEMPI. Hand Made in Finland. Kotimaiset nappikorvakorut valmistetaan käsityönä Oulussa. Kauniit nappikorvakorut sopivat arkeen ja juhlaan.

Saatavuus 10 pari
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

LEMPI-korvanapit, Tulppaani (vaaleanpunainen glitter)


LEMPI-malliston Tulppaani-korvanapit ovat kotimaiset nappikorvakorut jotka valmistetaan käsityönä Oulussa. 


Näyttävät Tulppaani-korvanapit ovat kauniit ja herkät korvakorut, vaikka niiden koko onkin näyttävä. Kerroksellisuus tuo korvakoruihin elämää ja valon sekä varjon leikkiä. Korvakoruissa on nappikiinnitys ja tikku sijaitsee hieman puoliväliä ylempänä. Matala nappi istuu kauniisti korvalehteä vasten. Huomaathan että isohkot napit tulevat korvalehden yli.

LEMPI-malliston Tulppaani-koruja on saatavilla myös useissa muissa väreissä, sekä koukku-kiinnityksellä. Nämä kotimaiset nappikorvakorut ovat miellyttävän kevyet myös päivittäisessä käytössä, vaikka valitsisit käyttöösi malliston näyttävimmän mallin!


LEMPI-korvanappien materiaalit

Tulppaani-korvanappien materiaaleina on käytetty kauniisti kimaltavaa keinonahkaa ja korujen metalliosat ovat muidenkin LEMPI-korujen tapaan aina allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Oulussa valmistetut, kotimaiset nappikorvakorut on tehty alusta lähtien käsityönä.


Kotimaiset nappikorvakorut sopivat arkeen ja juhlaan

Monikäyttöiset LEMPI-korvakorut ovat loistava valinta niin laadukkaiden materiaalien kuin laajan valikoimansa puolesta. LEMPI-malliston kotimaiset nappikorvakorut sopivat sekä arki pukeutumisen piristäjäksi että tulevan kevään ja kesän juhliin. Hurmaavan kevyet korvanapit pysyvät paikallaan huolettomasti päivän kiireistä illan juhliin saakka.

Yhdistä Tulppaani-korvanapit suosikki hiuskorusi kanssa ja täydennä look kultaisen- tai hopeanvärisillä rannekoruilla. LEMPI-korujen yhdistelyssä ja stailaamisessa vain mielikuvitus on rajana!


Korvakorujen koko ja materiaalitiedot


  • Koko: 3cm * 2cm
  • Väri: vaaleanpunainen glitter
  • Materiaali: keinonahka / 316L kirurginteräs
  • Kiinnitys: nappi (kiinnitys napin puolivälin yläpuolella)
  • Nikkelivapaa

 

Jos kaipaat korvakoruja isomman erän tai et löydä kaipaamaasi väriä, ole meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostilla tai Instagramissa! Koska kaikki LEMPI-korut tehdään meillä käsityönä, pystymme useimmiten toteuttamaan toiveesi. ♥ 


Näin tilaat LEMPI-korut lahjaksi valmiiksi paketoituina

Lähestyykö jokin merkkipäivä, vai haluatko muuten muistaa ystävää tai rakasta? Kotimaiset nappikorvakorut ovat ihana ja suosittu lahjaidea, sillä lukuisten mallien joukosta on helppo löytää lahjansaajan suosikki! Laadukkaat ja allergiaystävälliset materiaalit takaavat korujen käytettävyyden myös herkissä korvissa.


1. Laita haluamasi tuotteet ostoskoriin.

2. Mene verkkokaupan kassalle. Kirjoita tilauksen kohtaan Lisätieto tilaukseen: "Paketointi" jos tilauksessasi on yksi tuote, tai jos kaikki tilauksen tuotteet saa laittaa samaan lahjapakettiin.


Jos haluat tilaamasi tuotteet useampaan eri lahjapakettiin klikkaa tästä lahjatilauksen ohjeisiin. Meillä onnistuu myös toimittaa valmiiksi paketoitu lahjatilaus suoraan lahjansaajan kotiin.