LEMPI-hiuspinnit, Tulppaani (vaaleanpunainen glitter)
LEMPI-hiuspinnit, Tulppaani (vaaleanpunainen glitter)

LEMPI-hiuspinnit, Tulppaani (vaaleanpunainen glitter)

Tuotetta rajoitettu erä.
24,80 €
Sisältää alv. 24 %

LEMPI. Hand Made in Finland. Koristeelliset hiuspinnit kimaltavaa keinonahkaa. Kevään suosikki LEMPI-tulppaani nyt myös pinninä.

Saatavuus 2 pari
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

LEMPI-hiuspinnit, Tulppaani (vaaleanpunainen  glitter)


Koristeelliset hiuspinnit ovat LEMPI-malliston uutuus.


Ihanan keväisten LEMPI-hiuspinnien koruosa on valmistettu keinonahasta ja pinnin metalliosat ovat nikkelivapaata korumetallia. Oulussa valmistetut, koristeelliset hiuspinnit on tehty alusta lähtien käsityönä.


LEMPI-malliston Tulppaani-pinnit ovat kauniit ja herkät, vaikka niissä olevan Tulppaanin koko onkin näyttävä. Tulppaanin kerroksellisuus tuo hiuspinneihin elämää ja valon sekä varjon leikkiä. Koristeelliset hiuspinnit sopivatkin loistavasti yhteen LEMPI-malliston muiden Tulppaani-korujen kanssa. Nämä koristeelliset hiuspinnit ovat miellyttävät myös päivittäisessä käytössä, ja tuovat kampaukseesi ripauksen kevättä!

Tällä hetkellä Tulppaani-hiuspinnejä on saatavilla rajoitetuissa väreissä, joista osaa on esillä vain myymälästä. Jos et löydä verkkokaupasta toivomaasi väriä, ole yhteydessä meihin, voimme aina lisätä kaikki myymälän tuotteet myös verkkokauppaan tilattaviksi. 


Koristeelliset hiuspinnit sopivat arkeen ja juhlaan

LEMPI-malliston pinnit ovat monikäyttöisiä ja loistava valinta silloin, kun haluat pinnit jotka sopivat sekä arkeen että juhlaan. LEMPI-malliston koristeelliset hiuspinnit piristävät arki pukeutumistasi ja koristavat mainiosti myös tulevan kevään ja kesän juhlakampauksia. 

Yhdistä Tulppaani-pinnit suosikki LEMPI-korvistesi kanssa ja täydennä look sävyihin sopivalla tai raikkaan valkoisella laukulla. LEMPI-korujen yhdistelyssä ja stailaamisessa vain mielikuvitus on rajana!


Hiuspinnien koko ja materiaalitiedot

LEMPI-malliston Tulppaani-pinnit tulevat aina kahden kappaleen pakkauksessa, mutta pinnit sopivat käytettäväksi niin yhdessä kuin erikseen.


  • Tulppaanin koko: 3cm * 2cm
  • Hiuspinnin pituus: 5cm
  • Materiaali: keinonahka / nikkelivapaa korumetalli
  • Väri: vaaleanpunainen glitter / hopeanväriset metalliosat
  • Nikkelivapaa


Jos kaipaat hiuspinnejä isomman erän tai et löydä kaipaamaasi väriä, ole meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostilla tai Instagramissa! Koska kaikki LEMPI-korut tehdään meillä käsityönä, pystymme useimmiten toteuttamaan toiveesi. ♥ 



Näin tilaat LEMPI-korut lahjaksi valmiiksi paketoituina

Lähestyykö jokin merkkipäivä, vai haluatko muuten muistaa ystävää tai rakasta? Kotimaiset LEMPI-korut ovat ihana ja suosittu lahjaidea, sillä lukuisten mallien joukosta on helppo löytää lahjansaajan suosikki!


1. Laita haluamasi tuotteet ostoskoriin.

2. Mene verkkokaupan kassalle. Kirjoita tilauksen kohtaan Lisätieto tilaukseen: "Paketointi" jos tilauksessasi on yksi tuote, tai jos kaikki tilauksen tuotteet saa laittaa samaan lahjapakettiin.


Jos haluat tilaamasi tuotteet useampaan eri lahjapakettiin klikkaa tästä lahjatilauksen ohjeisiin. Meillä onnistuu myös toimittaa valmiiksi paketoitu lahjatilaus suoraan lahjansaajan kotiin.