LEMPI-korvakorut, Lehdellinen tulppaani (vaaleanpunainen)
LEMPI-korvakorut, Lehdellinen tulppaani (vaaleanpunainen) LEMPI-korvakorut, Lehdellinen tulppaani (vaaleanpunainen) LEMPI-korvakorut, Lehdellinen tulppaani (vaaleanpunainen)

LEMPI-korvakorut, Lehdellinen tulppaani (vaaleanpunainen)

Tuotetta rajoitettu erä.
36,80 €
Sisältää alv. 24 %

LEMPI. Hand Made in Finland. Tulppaani korvakorut joissa mattaisten lehtien alapuolella kukkii upea tulppaani. Korvakorut valmistetaan käsityönä Oulussa.

Saatavuus 1 pari
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

LEMPI-korvakorut, Lehdellinen tulppaani (vaaleanpunainen)


LEMPI-malliston kevään suosikkimalleja ovat erilaiset tulppaani-korvakorut. 


Ihanan kevyet mutta kuitenkin näyttävät LEMPI-malliston Lehdellinen tulppaani-korvakorut ovat kauniit ja herkät kuten kevään ensimmäiset tulppaanit. Oulussa valmistetut, kotimaiset LEMPI-korut on tehty alusta lähtien käsityönä ja niiden materiaaleina on käytetty keinonahkaa sekä allergiaystävällistä 316L kirurginterästä.

LEMPI-malliston Lehdellinen tulppaani-korvakorut ovat sirojen lehtien ja kukan ihana yhdistelmä! Lehdet ja kukka yhdessä luovat kerroksellisuutta joka tuo korvakoruihin elämää ja valon sekä varjon leikkiä. LEMPI-korvikset ovat miellyttävän kevyet myös päivittäisessä käytössä, vaikka valitsisit käyttöösi malliston näyttävimmän mallin!


Tulppaani korvakorut sopivat arkeen ja juhlaan

Monikäyttöiset LEMPI-korvikset ovat loistava valinta niin laadukkaiden materiaalien kuin laajan valikoimansa puolesta. LEMPI-malliston Lehdellinen tulppaani-korvakorut sopivat sekä arki pukeutumisen piristäjäksi että tulevan kevään ja kesän juhliin. Korujen mukana tulevat silikonitaustat pitävät korusi paikallaan päivän kiireistä aina illan juhliin saakka.

Yhdistä LEMPI-korvikset suosikki hiuskorusi kanssa ja täydennä look sävyihin sopivilla tai raikkaan valkoisilla asusteilla. LEMPI-korujen yhdistelyssä ja stailaamisessa vain mielikuvitus on rajana!


Korvakorun koukkujen vaihto

Kaikki LEMPI-korujen metalliosat, myös koukut, ovat aina laadukasta ja allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukaan saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa. Osassa LEMPI-malliston koruista on käytetty korujen metalliosissa myös hopeoitua tai kullattua 316L kirurginterästä.

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös Sterling hopeiset tai titaaniset koukut. Näihinkin LEMPI-korvakoruihin on mahdollisuus saada myös klipsikiinnitys, mikäli sinulla tai korvakorujen saajalla on tarve saada korut ilman korvan läpi menevää kiinnitystä. Klipsikiinnitys LEMPI-korvakoruihin on aina maksuton. Huomaathan, että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!


Korvakorujen koko ja materiaalitiedot


  • Koko: 9,5cm mitattuna koukun kanssa
  • Materiaali: keinonahka / hopeoitu 316L kirurginteräs
  • Väri: tummanvihreä / vaaleanpunainen matta+glitter / hopea
  • Kiinnitys: koukku
  • Nikkelivapaa

 

Jos kaipaat korvakoruja isomman erän tai et löydä kaipaamaasi väriä, ole meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostilla tai Instagramissa! Koska kaikki LEMPI-korut tehdään meillä käsityönä, pystymme useimmiten toteuttamaan toiveesi. ♥ 


Näin tilaat LEMPI-korut lahjaksi valmiiksi paketoituina

Lähestyykö jokin merkkipäivä, vai haluatko muuten muistaa ystävää tai rakasta? Kotimaiset LEMPI-korut ovat ihana ja suosittu lahjaidea, sillä lukuisten mallien joukosta on helppo löytää lahjansaajan suosikki! Laadukkaat ja allergiaystävälliset materiaalit takaavat korujen käytettävyyden myös herkissä korvissa.


1. Laita haluamasi tuotteet ostoskoriin.

2. Mene verkkokaupan kassalle. Kirjoita tilauksen kohtaan Lisätieto tilaukseen: "Paketointi" jos tilauksessasi on yksi tuote, tai jos kaikki tilauksen tuotteet saa laittaa samaan lahjapakettiin.


Jos haluat tilaamasi tuotteet useampaan eri lahjapakettiin klikkaa tästä lahjatilauksen ohjeisiin. Meillä onnistuu myös toimittaa valmiiksi paketoitu lahjatilaus suoraan lahjansaajan kotiin.