LEMPI-korvakorut, Vilja (vaaleankeltainen, hopeoitu ketju)
LEMPI-korvakorut, Vilja (vaaleankeltainen, hopeoitu ketju) LEMPI-korvakorut, Vilja (vaaleankeltainen, hopeoitu ketju) LEMPI-korvakorut, Vilja (vaaleankeltainen, hopeoitu ketju)

LEMPI-korvakorut, Vilja (vaaleankeltainen, hopeoitu ketju)

Tuotetta rajoitettu erä.
29,80 €
Sisältää alv. 24 %

LEMPI. Hand Made in Finland. Kevyet korvakorut valmistetaan käsityönä Oulussa. Materiaaleina keinonahka ja kirurginteräs.

Saatavuus 2 pari
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

LEMPI-korvakorut, Vilja (vaaleankeltainen, hopeoitu ketju)


"Ruislinnun laulu korvissani, tähkäpäiden päällä täysi kuu." -Eino Leino"


LEMPI-malliston ihanan kevyet korvakorut ovat keveydestään huolimatta näyttävä valinta. Vilja-korvakorut ovat nousseet LEMPI-malliston uudeksi klassikoksi ja ovat kaikkien aikojen suosituin malli, eikä ihme. 

Viljatähkää muistuttavat korut ovat yhtä aikaa yksinkertaisen kauniit ja näyttävät. Herkkä, mutta erottuva malli on saatavilla lukuisissa eri väreissä. LEMPI-korut on valmistettu alusta lähtien käsityönä Oulussa ja niiden materiaaleina on käytetty keinonahkaa sekä allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. LEMPI-korvikset ovat miellyttävän kevyet myös päivittäisessä käytössä, vaikka valitsisit käyttöösi malliston näyttävimmän mallin!


Kevyet korvakorut arkeen ja juhlaan

Monikäyttöiset LEMPI-korvikset ovat loistava valinta niin laadukkaiden materiaalien kuin laajan valikoimansa puolesta. Kuten lukuisat muut LEMPI-malliston mallit, myös Viljat ovat kevyet korvakorut jotka sopivat sekä arkeen että juhlaan. Korujen mukana tulevat silikonitaustat pitävät korusi paikallaan päivän kiireistä aina illan juhliin saakka.

Yhdistä kesäisen keltaiset LEMPI-korvikset kukkapannan kanssa ja täydennä look sävyihin sopivilla tai hopeisilla asusteilla. LEMPI-korujen yhdistelyssä ja stailaamisessa vain mielikuvitus on rajana!


Korvakorun koukkujen vaihto

Kaikki LEMPI-korujen metalliosat, myös koukut, ovat aina laadukasta ja allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukaan saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa. Osassa LEMPI-malliston koruista on käytetty korujen metalliosissa myös hopeoitua tai kullattua 316L kirurginterästä.

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös Sterling hopeiset tai titaaniset koukut. LEMPI-malliston kevyet korvakorut sopivat käytettäväksi myös klipsikiinnityksellä, mikäli sinulla tai korvakorujen saajalla on tarve saada korut ilman korvan läpi menevää kiinnitystä. Klipsikiinnitys LEMPI-korvakoruihin on aina maksuton. Huomaathan, että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!


Korvakorujen koko ja materiaalitiedot


  • Koko: 7cm
  • Materiaali: keinonahka / hopeoitu 316L kirurginteräs
  • Väri: vaaleankeltainen / hopea (korvassa olevassa kuvassa on lämpimän keltainen versio)
  • Kiinnitys: koukku
  • Nikkelivapaa

 

Jos kaipaat korvakoruja isomman erän tai et löydä kaipaamaasi väriä, ole meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostilla tai Instagramissa! Koska kaikki LEMPI-korut tehdään meillä käsityönä, pystymme useimmiten toteuttamaan toiveesi. ♥ 


Näin tilaat LEMPI-korut lahjaksi valmiiksi paketoituina

Lähestyykö jokin merkkipäivä, vai haluatko muuten muistaa ystävää tai rakasta? Kotimaiset LEMPI-korut ovat ihana ja suosittu lahjaidea, sillä kevyet korvakorut ovat miellyttäviä käyttää ja lukuisten mallien joukosta on helppo löytää lahjansaajan suosikki! Laadukkaat ja allergiaystävälliset materiaalit takaavat korujen käytettävyyden myös herkissä korvissa.


1. Laita haluamasi tuotteet ostoskoriin.

2. Mene verkkokaupan kassalle. Kirjoita tilauksen kohtaan Lisätieto tilaukseen: "Paketointi" jos tilauksessasi on yksi tuote, tai jos kaikki tilauksen tuotteet saa laittaa samaan lahjapakettiin.


Jos haluat tilaamasi tuotteet useampaan eri lahjapakettiin klikkaa tästä lahjatilauksen ohjeisiin. Meillä onnistuu myös toimittaa valmiiksi paketoitu lahjatilaus suoraan lahjansaajan kotiin.