Korvakorut, NATURE COLLECTION|Tiger Eye Earrings with Gold Details
Korvakorut, NATURE COLLECTION|Tiger Eye Earrings with Gold Details Korvakorut, NATURE COLLECTION|Tiger Eye Earrings with Gold Details

Korvakorut, NATURE COLLECTION|Tiger Eye Earrings with Gold Details

Tuotetta rajoitettu erä.
18,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniit ja modernit luonnonkivikorvakorut eläväpintaisesta tiikerinsilmä -kivestä. Korvakoruissa on kullanväriset metalliosat.

Saatavuus 4 pari
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Korvakorut, NATURE COLLECTION|Tiger Eye Earrings with Gold Details

Kauniit tiikerinsilmäkorvakorut kullanvärisin metalliosin. Kullanvärinen reuna kiertää kiven kapeana nauhana ja kivi näkyy upeasti korvakorujen molemmin puolin. Näissä neliönmuotoisissa korvakoruissa on yksinkertaista tyylikkyyttä joka sopii monenlaiseen tyyliin.

Huomaathan että luonnonkivestä valmistetut korut ovat aina ainutlaatuisia ja korun sävyt saattavat vaihdella. Luonnonkivissä näkyy aina sulkeumia jotka näkyvät erikokoisina viivoina ja kuvioina kivessä.

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös kullatut kirurginteräksiset- tai kullatut Sterling Hopeiset-koukut. Mahdollisuus myös klipsikiinnitykseen. Huomaathan että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin.

  • Koko: 2cm (mitattuna ilman koukkua)
  • Väri: kulta/monisävyinen ruskea
  • Materiaali: nikkelivapaa korumetalli/tiikerinsilmä luonnonkivi

Tiikerinsilmästä kerrottua:

Tiikerinsilmä on kaunis lämpimänsävyinen kivi jonka sanotaan suojelevan kantajaansa kirouksilta ja muiden pahoilta ajatuksilta. Tämän luonnonkiven uskotaan olevan vahva parantava kivi joka auttaa vähentämään ahdistusta ja vapautumaan erilaisista peloista.

Tiikerinsilmä antaa kantajalleen rohkeutta sekä vahvistaa itseluottamusta sekä tahdonvoimaa. Kivi antaa rauhaa pysähtyä ja miettiä ennen päätöksentekoa.

Tiikerinsilmä on Kaksosten (22.5.-21.6.) horoskooppikivi.

Lähteet: healing-crystals-for-you.com.com, Anna.fi, Wikipedia