Korvakorut, NATURE COLLECTION|Black Agate Earrings with Gold Details
Korvakorut, NATURE COLLECTION|Black Agate Earrings with Gold Details

Korvakorut, NATURE COLLECTION|Black Agate Earrings with Gold Details

18,00 €
sis. 24 % ALV
Kauniit ja modernit luonnonkivikorvakorut mustasta akaatti -kivestä. Korvakoruissa on kullanväriset metalliosat.
Saatavuus 4 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

Korvakorut, NATURE COLLECTION|Black Agate Earrings with Gold Details

Kauniit mustat akaattikorvakorut kullanvärisin metalliosin. Kullanvärinen reuna kiertää kiven kapeana nauhana ja kivi näkyy upeasti korvakorujen molemmin puolin. Näissä neliönmuotoisissa korvakoruissa on yksinkertaista tyylikkyyttä joka sopii monenlaiseen tyyliin.

Huomaathan että luonnonkivestä valmistetut korut ovat aina ainutlaatuisia ja korun sävyt saattavat vaihdella. Luonnonkivissä näkyy aina sulkeumia jotka näkyvät erikokoisina viivoina ja kuvioina kivessä.

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös kullatut kirurginteräksiset- tai kullatut Sterling Hopeiset-koukut. Mahdollisuus myös klipsikiinnitykseen. Huomaathan että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin.

  • Koko: 2cm (mitattuna ilman koukkua)
  • Väri: kulta/musta
  • Materiaali: nikkelivapaa korumetalli/musta akaatti luonnonkivi

Akaatista kerrottua:

Akaatti on kivimaailman kameleontti ja siitä löytyy runsaasti erilaisia versioita. Akaatti soveltuu hyvin värjäämiseen ja siitä löytyy sadoittain upean värisiä versioita. 

Akaatti symboloi varallisuutta, hyvinvointia ja pitkää ikää. Akaatin uskotaan auttavan vaikeissa olosuhteissa ja suojelevan sielua harmilta. Legendat kertovat että kotkat veivät pesiinsä akaatteja suojellakseen poikasiaan käärmeenpuremilta.

Vahvan värähtelyn omaavalta akaatilla on myös auraa puhdistava vaikutus ja se auttaa kantajaansa vähentämään stressiä, ahdistusta sekä saavuttamaan tyyneyden.

Akaatti on Neitsyen (24.8.–22.9.) horoskooppikivi.

Kivien merkityksistä löytyy paljon versioita ja ne saattavat vaihdella lähteiden mukaan. Samoin lähteet saattavat toisinaan määrittää eri kiviä horoskooppimerkeille. 

Lähteet: 101 Power Crystals -Judy Hall, Wikipedia

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Nature Collection RJ22-2