Korvakorut, NATURE COLLECTION|Amethyst Earrings with Gold Details
Korvakorut, NATURE COLLECTION|Amethyst Earrings with Gold Details Korvakorut, NATURE COLLECTION|Amethyst Earrings with Gold Details

Korvakorut, NATURE COLLECTION|Amethyst Earrings with Gold Details

Tuotetta rajoitettu erä.
18,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kauniit ja modernit luonnonkivikorvakorut eläväpintaisesta ametisti -kivestä. Korvakoruissa on kullanväriset metalliosat.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Korvakorut, NATURE COLLECTION|Amethyst Earrings with Gold Details

Kauniit ametistikorvakorut kullanvärisin metalliosin. Kullanvärinen reuna kiertää kiven kapeana nauhana ja kivi näkyy upeasti korvakorujen molemmin puolin. Näissä neliönmuotoisissa korvakoruissa on yksinkertaista tyylikkyyttä joka sopii monenlaiseen tyyliin.

Huomaathan että luonnonkivestä valmistetut korut ovat aina ainutlaatuisia ja korun sävyt saattavat vaihdella. Luonnonkivissä näkyy aina sulkeumia jotka näkyvät erikokoisina viivoina ja kuvioina kivessä.

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös kullatut kirurginteräksiset- tai kullatut Sterling Hopeiset-koukut. Mahdollisuus myös klipsikiinnitykseen. Huomaathan että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin.

  • Koko: 2cm (mitattuna ilman koukkua)
  • Väri: kulta/violetti jossa näkyy vaaleita sulkeumia
  • Materiaali: nikkelivapaa korumetalli/ametisti luonnonkivi

Ametistista kerrottua:

Kreikan sanasta amethos nimensä saanut ametisti on kauniin violetti kivi jota löytyy myös Suomesta. Ametistin uskotaan suojaavan kantajaansa päihteiltä ja riippuvuuksilta sekä näkemään kirkkaammin ja selkeämmin.

Ametisti suojaa matkustajaa ja karkoittaa kielteisyyttä.

Ametistin sanotaan myös parantavan immuunisysteemiä sekä ruuansulatusta.

Ametisti on Kalojen (20.2.-20.3.) horoskooppikivi.

Kivien merkityksistä löytyy paljon versioita ja ne saattavat vaihdella lähteiden mukaan. Samoin lähteet saattavat toisinaan määrittää eri kiviä horoskooppimerkeille.

Lähteet: hidastaelämää.com, Anna.fi, Wikipedia