Luonnonkiviriipus, NATURE COLLECTION|Macigal Rose Quartz Pendant
Luonnonkiviriipus, NATURE COLLECTION|Macigal Rose Quartz Pendant

Luonnonkiviriipus, NATURE COLLECTION|Macigal Rose Quartz Pendant

Tuotetta rajoitettu erä.
19,95 €
Sisältää alv. 24 %

Upea miekan muotoon hiottu ruusukvartsiriipus sopii käytettäväksi nauhalla tai ketjussa. Riipuksessa on koristeellinen istukka.

Saatavuus 9 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Luonnonkiviriipus, NATURE COLLECTION|Macigal Rose Quartz Pendant

Miekan terän muotoinen ruusukvartsiriipus aitoa luonnonkiveä. Korussa on antiikkihopeanvärinen metalli-istutus ketjulle tai nyörille. Istukassa on kauniita lehti sekä kukka-aiheita sekä pyöreä synteettinen opaliittikivi etupuolella. Lisäksi riipuksesta löytyy violetti pisarakivi. Tämä riipus on suhteellisen kookas.

Huomaathan että luonnonkivestä valmistetut korut ovat aina ainutlaatuisia ja korun sävyt saattavat vaihdella. Luonnonkivissä näkyy aina sulkeumia jotka näkyvät erikokoisina viivoina ja kuvioina kivessä. 

Voit ostaa pelkän riipuksen tai pienestä hinnasta valita korulle musta nauhan. Nauhassa on liukusolmut joiden avulla korun voi säätää mieluiselle pituudelle kaulassa. Valikoimastamme löytyy myös kirurginteräsketjuja jotka ovat hyvä vaihtoehto tälle riipukselle.

  • Koko: noin 5,5cm (mitattuna ilman riipuslenkkiä)
  • Väri: antiikkihopea/violetti/vaalea opaliinhohto/vaaleanpunainen
  • Materiaali: nikkelivapaa korumetalli/ruusukvartsi luonnonkivi/opaliitti

Ruusukvartsista kerrottua:

Ruusukvartsi on rakkauden, romantiikan ja sydämen kivi. Se lohduttaa yksinäistä ja auttaa korjaamaan särkyneen sydämen. Ruusukvartsin uskotaan myös tuovan kantajalleen iloa ja rauhaa sekä suojelemaan negatiivisilta tunteilta.

Ruusukvartsi sopii hyvin myös stressaantuneille sillä sen sanotaan laukaisevan stressiä sekä opettavan myönteistä elämänasennetta.

Ruusukvartsi on Härän (20.4.-20.5.) horoskooppikivi.

Lähteet: healthline.com/Keith Birch, Anna.fi, Wikipedia