Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
Maskotti/riipus, BOHM PARIS|Lockie Charm Maë -turqoise africaine

Maskotti/riipus, BOHM PARIS|Lockie Charm Maë -turqoise africaine

16,00 €
sis. 24 % ALV
YHTEENSOPIVA LOCKIES -koruille. Bohm Parisin ihana lockies mallisto sisältää yhteensopivia pieniä riipuksia joita voi käyttää kaikissa lockies-koruissa.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Maskotti/riipus, BOHM PARIS|Lockie Charm Maë -turqoise africaine

Bohm Parisin laadukkaat korut valmistetaan 316Lkirurginteräksestä joka sopii hyvin myös allergisille. Korut kestävät hyvin käyttöä eivätkä värjäydy. Kivinä koruissa käytetään laadukkaita Bohm Paris -kristalleja sekä luonnonkiviä sekä helmiäistä. Osassa koruissa on tehosteena emalia. 

Halutessasi voit ostaa korulle ylellisen avattavan alkuperäisen Bohm Paris-lahjarasian jota pystyy myöhemmin käyttämään säilytysrasiana koruille.

LOCKIES-riipukset sopivat kaikkiin malliston koruihin ja niissä on helppo pikalukko jonka avulla maskotteja on helppo vaihdella. Kuvassa näet esimerkin kuinka LOCKIES-riipukset kiinnitetään koruun. Samat riipukset sopivat niin kaulakoruhin, rannekoruihin, nilkkakoruihin kuin sormuksiinkin. Yhdistele ja vaihtele mielesi mukaan! 

Voit käyttää LOCKIES-riipuksia myös kaikissa omissa koruissasi.

Tämä kaunis suorakaiteenmuotoinen luonnonkiviriipus on valmistettu vihertävästä afrikan turkoosi-luonnonkivestä. Huomaathan että luonnonkivisissä riipuksissa jokainen riipuspää on ainutlaatuinen sekä väriltään että muodoltaan. Tämä riipus on hieman suurempi kooltaan ja toimii parhaiten kaulakorussa.

  • Väri: kulta/monisävyinen vihreä-turkoosihtava
  • Materiaali: 316L kirurginteräs/afrikan turkoosi -luonnonkivi
  • Koko: 24mm*13mm (+lukko 9mm)
  • Riipus on yhteensopiva kaikkien LOCKIES-malliston korujen kanssa.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BMP02740400-DO