Rustokoru/traguskoru, Titanium Round CZ in Black
Rustokoru/traguskoru, Titanium Round CZ in Black Rustokoru/traguskoru, Titanium Round CZ in Black Rustokoru/traguskoru, Titanium Round CZ in Black Rustokoru/traguskoru, Titanium Round CZ in Black

Rustokoru/traguskoru, Titanium Round CZ in Black

9,95 €
Sisältää alv. 24 %

TITANIUM PREMIUM-mallisto täyttää kovimmatkin laatuvaatimukset. Sinulle joka haluat vain parasta. Kirkaskivinen lävistystappi sopii esim helix- lävistykseen.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Rustokoru/traguskoru, Titanium Round CZ in Black

G23 titaanista valmistettu yksinkertainen koru kirkkaalla Cubic Zirconia-kivellä sopii moneen tyyliin. Tämä lävistyskoru sopii esimerkiksi tragus -sekä helix-lävistyksiin sekä muihin korvanalueen lävistyksiin. Labret-koru soveltuu myös huulilävistykseen.

Väri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition). Näin saadaan koruun erittäin kestävä pinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin.

Huomaathan että tähän koruun ei pysty vaihtamaan tavalliseen lävistyskoruun tarkoitettuja irtopalloja koska koru on Internally Threaded eli tappiosa on ontto ja koristeosassa on uloke jossa kierre sijaitsee.

  • Koko: tappi 1,2mm/6mm tai 8mm
  • Koko: koruosa on 3mm
  • Väri: musta/kirkas
  • Materiaali: G23 titaani/Cubic Zirconia
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136) 
  • Kiinnitys: internally threaded (tappi on ontto ja koruosassa ulkoneva kierreosa)