Lävistysrengas 0,8mm, Titanium Bendable Hoop in Black
Lävistysrengas 0,8mm, Titanium Bendable Hoop in Black

Lävistysrengas 0,8mm, Titanium Bendable Hoop in Black

Tuotetta rajoitettu erä.
7,50 €
Sisältää alv. 24 %

TITANIUM PREMIUM-mallisto täyttää kovimmatkin laatuvaatimukset. Sinulle joka haluat vain parasta. Ohuessa mustassa lävistysrenkaassa on kestävä pinnoite.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas 0,8mm, Titanium Bendable Hoop in Black

G23 titaanista valmistettu yksinkertainen musta lävistysrengas  helpolla mekanismilla: rengas aukaistaan ja suljetaan taivuttamalla. Tässä renkaassa on käytetty erityista huomiota viimeistelyyn ja lävistysrenkaan päät ovat pyöristetyt joka tekee korun asentamisesta mukavaa.

Yksinkertainen rengas on mukava lävistysrengas joka sopii moniin lävistyksiin. Ohuita renkaita käytetään usein nenälävistyksissä sekä tavallisissa korvareijissä.

Materiaalina tässä premium-luokan lävistysrenkaassa on G23 titaani mikä on täydellinen valinta allergisille ja erityisherkille. 

Väri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition). Näin saadaan koruun erittäin kestävä pinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin

Valitessasi oikeankokoista korua kannattaa mitata vanha lävistyskoru jos mahdollista jotta saat valittua oikean koon lävistykseesi. Esimerkiksi 6mm ja 7mm koot ovat pienehköjä ja harvemmin käytettyjä.

  • Koko: paksuus 0,8mm/halkaisijat 6mm, 7mm, 8mm sekä 9mm
  • Väri: musta
  • Materiaali: G23 titaani
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136) 
  • Kiinnitys: taivutettava