Kirurginteräksinen napakoru|Roikkuva ametisti pisara
Loppunut

Kirurginteräksinen napakoru|Roikkuva ametisti pisara

35,00 €
sis. 24 % ALV
Kaunis luonnonkivinapakoru ihanaa ametisti -luonnonkiveä. Koruosat ovat aitoa hopeaa. Hopeisesta koruosista ei koskaan kulu väri käytössä.
Loppunut

Kirurginteräksinen napakoru|Roikkuva ametisti pisara

Luonnonkivinen napakoru on harvinaisempi ja uniikki vaihtoehto! Kaunis napakoru on valmistettu 316L kirurginteräksestä, aidosta hopeasta sekä viistehiotusta luonnonkivestä. 

Korun lävistävä osa sekä pallo ovat kirurginteräksisiä ja napakorun koristeosa on valmistettu Sterling Hopeasta, joten tästä korusta ei kulu väri kovassakaan käytössä. Kivinä korussa ovat upeasti kimaltavat ametisti -luonnonkivestä hiotut kivet. Kivet on kiinnitetty kynsi-istutuksella jonka ansiosta ne pysyvät todella hyvin kiinni korussa. 

Kummastakaan materiaalista ei koskaan kulu väri ja tarvittaessa voit kirkastaa napakorun koristeosan hopeankiillotusliinalla.

Tässä napakorussa pieni koristeosa ja koru sopii sirojen napakorujen ystävälle.

  • Tapin koko: 1,6mm/9mm
  • Koristeosa: 19mm
  • Materiaali: 316L kirurginteräs/Sterling Hopea/ametisti -luonnonkivi
  • Väri: hopea/violetti/teräs (tumma hopea)

Mikä koko napakoruun?

Valitsethan napakorun varrenpituuden huolella. Jos olet epävarma kahden koon välillä suosittelemme valitsemaan isomman koon sillä ylimääräinen pituus ei koskaan ole haitaksi, mutta liian lyhyt koru puristaa ja saattaa aiheuttaa lävistyksen kipeytymisen. Yleisimpiä kokoja vaihtokoruissa ovat 8-10mm pituiset korut, mutta kannattaa ottaa huomioon että tämä vaihtelee runsaasti eri ihmisten välillä. Suosittelemme mittaamaan jo olemassa olevan korun jotta saat valittua oikeanpituisen korun.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.