OTA 3 MAKSA 2 -ALE KOKO VALIKOIMASTA!
Titaaninen napakoru|Kaunis Cubic Zirconia napakoru kahdella kivellä
Loppunut

Titaaninen napakoru|Kaunis Cubic Zirconia napakoru kahdella kivellä

26,95 €
sis. 24 % ALV
Premium -luokan napakoru titaanisella varrella ja aidoilla hopeisilla koruosilla. Hopeisista koruosista ei koskaan kulu väri käytössä.
OTA 3 MAKSA 2!
Valitse kolme tuotetta, saat edullisimman ilmaiseksi! Näet alennuksen kassalla. Alennukseen ei kuulu lahjakortit tai valmiiksi alennetut tuotteet. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
Loppunut

Titaaninen napakoru|Kaunis Cubic Zirconia napakoru kahdella kivellä

Kaunis napakoru on valmistettu parhaista materiaaleista; titaanista sekä aidosta hopeasta. Korun lävistävä osa sekä pallo ovat titaanisia ja napakorun koristeosa on valmistettu Sterling Hopeasta, joten tästä korusta ei kulu väri kovassakaan käytössä. Kivinä korussa ovat upeasti kimaltavat Cubic Zirconia-kivet joista kaikki on kiinnitetty kynsi-istutuksella jonka ansiosta kivet pysyvät todella hyvin kiinni korussa. 

Tämä napakoru on oikea valinta jos olet allerginen tai herkkä sillä titaani sekä Sterling Hopea ovat täysin nikkelivapaita ja turvallisia materiaaleja. Kummastakaan materiaalista ei koskaan kulu väri ja tarvittaessa voit kirkastaa napakorun koristeosan hopeankiillotusliinalla.

Tässä napakorussa kaunis lyhyt koruosa joka sopii yksinkertaisten napakorujen ystävälle.

Jos kaipaat napakoruusi lisää kimallusta, voit ostaa koruun kimaltavan yläpallon täältä. 

  • Tapin koko: 1,6mm/7mm ja 10mm
  • Koristeosa: 1,7cm
  • Materiaali: G23titaani/Cubic Zirconia/Sterling Hopea
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136)
  • Väri: hopea/kirkas/titaani (titaaninen varsiosa näyttää luonnossa tummemmalta kuin kuvassa)

Mikä koko napakoruun?

Valitsethan napakorun varrenpituuden huolella. Jos olet epävarma kahden koon välillä suosittelemme valitsemaan isomman koon sillä ylimääräinen pituus ei koskaan ole haitaksi, mutta liian lyhyt koru puristaa ja saattaa aiheuttaa lävistyksen kipeytymisen. Yleisimpiä kokoja vaihtokoruissa ovat 8-10mm pituiset korut, mutta kannattaa ottaa huomioon että tämä vaihtelee runsaasti eri ihmisten välillä. Suosittelemme mittaamaan jo olemassa olevan korun jotta saat valittua oikeanpituisen korun.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.