Titaaninen napakoru|Plumeriankukka (hopea)
Loppunut

Titaaninen napakoru|Plumeriankukka (hopea)

26,90 €
sis. 24 % ALV
Premium -luokan napakoru titaanisella varrella ja aidoilla hopeisilla koruosilla. Hopeisesta koruosista ei koskaan kulu väri käytössä.
Loppunut

Titaaninen napakoru|Plumeriankukka (hopea)

Kaunis napakoru on valmistettu parhaista materiaaleista; titaanista sekä aidosta hopeasta. Korun lävistävä osa on titaaninen ja napakorun koristeosa on valmistettu Sterling Hopeasta, joten tästä korusta ei kulu väri kovassakaan käytössä. 

Tämä napakoru on oikea valinta jos olet allerginen tai herkkä sillä titaani sekä Sterling Hopea ovat täysin nikkelivapaita ja turvallisia materiaaleja. Kummastakaan materiaalista ei koskaan kulu väri ja tarvittaessa voit kirkastaa napakorun koristeosan hopeankiillotusliinalla.

Tässä napakorumallissa kukkien terälehdet kaartuvat kauniisti peittäen vartta näkyvistä joten suosittelemme valitsemaan napakorusta hieman normaalisti käyttämääsi vartta pidemmän koon. Jos napalävistyksesi on tehty syvälle navan sisään voi olla että tämä kaunokainen ei istu sinulle niin kauniisti ja mukavasti kuin muut perinteisemmät mallit!

Yksinkertaisen tyylikäs pikkunapakoru arkeen.

  • Tapin koko: 1,6mm/varren koko pituus 9mm, käyttöpituus noin 5mm
  • Koristeosat: 7mm & 9mm
  • Materiaali: G23titaani/Sterling Hopea
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136)
  • Väri: hopea/titaani

Mikä koko napakoruun?

Valitsethan napakorun varrenpituuden huolella. Jos olet epävarma kahden koon välillä suosittelemme valitsemaan isomman koon sillä ylimääräinen pituus ei koskaan ole haitaksi, mutta liian lyhyt koru puristaa ja saattaa aiheuttaa lävistyksen kipeytymisen. Yleisimpiä kokoja vaihtokoruissa ovat 8-10mm pituiset korut, mutta kannattaa ottaa huomioon että tämä vaihtelee runsaasti eri ihmisten välillä. Suosittelemme mittaamaan jo olemassa olevan korun jotta saat valittua oikeanpituisen korun.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BSS036