Titaaninen napakoru, Upea Cubic Zirconia napakoru kirkkain kivin
Titaaninen napakoru, Upea Cubic Zirconia napakoru kirkkain kivin

Titaaninen napakoru, Upea Cubic Zirconia napakoru kirkkain kivin

29,80 €
Sisältää alv. 24 %

Premium -luokan napakoru titaanisella varrella ja aidoilla hopeisilla koruosilla. Hopeisesta koruosista ei koskaan kulu väri käytössä

Saatavuus 5 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Titaaninen napakoru, Upea Cubic Zirconia napakoru kirkkain kivin


Kaunis napakoru on valmistettu parhaista materiaaleista; titaanista sekä aidosta hopeasta. Korun lävistävä osa sekä pallo ovat titaanisia ja napakorun koristeosa on valmistettu Sterling Hopeasta, joten tästä korusta ei kulu väri kovassakaan käytössä. Kivinä korussa on upeasti kimaltavat Cubic Zirconia-kivet jotka on kiinnitetty koruun kynsi-istutuksella jonka ansiosta kivet pysyvät todella hyvin kiinni korussa. 

Tämä napakoru on oikea valinta jos olet allerginen tai herkkä sillä titaani sekä Sterling Hopea ovat täysin nikkelivapaita ja turvallisia materiaaleja. Kummastakaan materiaalista ei koskaan kulu väri ja tarvittaessa voit kirkastaa napakorun koristeosan hopeankiillotusliinalla.

Tässä napakorussa suhteellisen näyttävä koristeosa ja koru sopii parhaiten hieman isompien napakorujen ystäville.

Jos kaipaat napakoruusi lisää kimallusta, voit ostaa koruun kimaltavan yläpallon täältä

  • Tapin koko: 1,6mm/7mm ja 9mm
  • Koristeosan pituus: 16mm
  • Materiaali: G23titaani/Cubic Zirconia/Sterling Hopea
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136)
  • Väri: hopea/kirkas/titaani (titaaninen varsiosa on luonnossa tummempi kuin kuvassa)

Mikä koko napakoruun?

Valitsethan napakorun varrenpituuden huolella. Jos olet epävarma kahden koon välillä suosittelemme valitsemaan isomman koon sillä ylimääräinen pituus ei koskaan ole haitaksi, mutta liian lyhyt koru puristaa ja saattaa aiheuttaa lävistyksen kipeytymisen. Yleisimpiä kokoja vaihtokoruissa ovat 8-10mm pituiset korut, mutta kannattaa ottaa huomioon että tämä vaihtelee runsaasti eri ihmisten välillä. Suosittelemme mittaamaan jo olemassa olevan korun jotta saat valittua oikeanpituisen korun.