PREMIUM COLLECTION|Moderni kulta conch & daith clicker
PREMIUM COLLECTION|Moderni kulta conch & daith clicker

PREMIUM COLLECTION|Moderni kulta conch & daith clicker

28,00 €
sis. 24 % ALV
Saranallinen koristerengas on helppo laittaa paikoilleen myös itse. Kaunis kullanvärinen lävistysrengas sopii hyvin esim. conch- sekä daith-lävistyseen.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Moderni kulta conch & daith clicker

PREMIUM COLLECTION -lävistykorut on valmistettu erityisellä huolellisuudella. Korujen viimeistelyssä on kiinnitetty huomiota mm. kivien istutukseen sekä saranoiden ja lävistävien osien erityiseen mukavuuteen. Kivellisissä malleissa on käytetty ylellisiä Genuine Crystal -kristalleja joissa on upeat viisteet ja valontaitto. Kullanväriset pinnoitteet taas valmistetaan aidolla 24K PVD -pinnoitteella joka on kestävä ja kaunis. 

Tässä koristeellisessa lävistysrenkaassa on materiaalina laadukas implant grade -kirurginteräs sekä aidot Genuine Crystal -kristalli.Tässä renkaassa kristalli on istuettu renkaan ulkoreunaan jolloin se näkyy kauniisti miltei joka suunnasta. Lävistysrengas sopii erityisesti erilaisiin korvanalueen lävistyksiin kuten conch-, rook-, helix- ja daith-lävistyksiin ja vaikka perinteisiin korvareikiin. 

Korua valitessa kannattaa aina ottaa huomioon että koristeelliset renkaat vievät hieman enemmän tilaa korvassa ja korvan muoto vaikuttaa miten koru istuu korvaan. Kannaattaakin aina verrata uuden korun mittoja jo hyväksi havaittuun malliin niin löytää varmimmin sopivan mallin omaan lävistykseen. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys.

Värinä korussa on trendikäs kulta ja kivi kaunis kirkas. Kivi on istutettu kynsi-istutuksella jonka ansiosta kivi ei irtoa korusta herkästi. Koru on ihana valinta sinulle joka etsit koristeellista ja modernia rengasta lävistykseesi.

Kullanväri tehdään päällystämällä koru aidolla 24K kullalla PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun aito kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm/halkaisija 11mm
  • Koristeosan korkeus 5mm
  • Materiaali: implant grade -kirurginteräs/Genuine Crystals -kristalli
  • Väri: kulta/kirkas
  • Kiinnitys: clicker
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: LAVA 19 - RASIA 6 (BG-BHCRSG-27)