Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
PREMIUM COLLECTION|24K kulta & Zirconia clicker
PREMIUM COLLECTION|24K kulta & Zirconia clicker

PREMIUM COLLECTION|24K kulta & Zirconia clicker

28,00 €
sis. 24 % ALV
Saranallinen koristerengas on helppo laittaa paikoilleen myös itse. Kaunis kullanvärinen lävistysrengas sopii hyvin esim. septum-lävistykseen.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|24K kulta & Zirconia clicker

PREMIUM COLLECTION -lävistykorut on valmistettu erityisellä huolellisuudella. Korujen viimeistelyssä on kiinnitetty huomiota mm. kivien istutukseen sekä saranoiden ja lävistävien osien erityiseen mukavuuteen. Kivellisissä malleissa on käytetty ylellisiä Genuine Crystal tai Cubic Zirconia -kristalleja joissa on upeat viisteet ja valontaitto. Kullanväriset pinnoitteet taas valmistetaan aidolla 24K PVD -pinnoitteella joka on kestävä ja kaunis. 

Tässä koristeellisessa lävistysrenkaassa on materiaalina laadukas implant grade -kirurginteräs sekä aidot Cubic Zirconia -kristallit.Tässä renkaassa kristallit on istutettu renkaan etureunaan jolloin ne näkyvät kauniisti suoraan edestäpäin katsottuina. Lävistysrengas sopii erityisesti septum-lävistykseen,  mutta sitä voi käyttää myös erilaisiin korvanalueen lävistyksiin kuten conch-, rook-, helix- ja daith-lävistyksiin ja vaikka perinteisiin korvareikiin. Huomaathan että se miten kivet näkyvät korvanalueen lävistyksissä riippuu paljon siitä mihin asentoon lävistys on tehty.

Korua valitessa kannattaa aina ottaa huomioon että koristeelliset renkaat vievät hieman enemmän tilaa korvassa ja korvan muoto vaikuttaa miten koru istuu korvaan. Kannaattaakin aina verrata uuden korun mittoja jo hyväksi havaittuun malliin niin löytää varmimmin sopivan mallin omaan lävistykseen. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys.

Värinä korussa on trendikäs kulta ja kivet ovat kauniin kirkkaat. Kivet on istutettu kynsi-istutuksella jonka ansiosta kivet eivät irtoa korusta herkästi. Koru on ihana valinta sinulle joka etsit koristeellista ja hieman koristeellisempaa rengasta.

Kullanväri tehdään päällystämällä koru aidolla 24K kullalla PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun aito kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm/halkaisija 8mm
  • Lävistävän osan pituus 6mm
  • Materiaali: implant grade -kirurginteräs/Cubic Zirconia -kristallit
  • Väri: kulta/kirkas
  • Kiinnitys: clicker
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: LAVA 19 - RASIA 1 (BG-JSRZC-12L)