Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
PREMIUM COLLECTION|Sydän clicker kirkkailla zirconioilla (10mm)
PREMIUM COLLECTION|Sydän clicker kirkkailla zirconioilla (10mm)
Loppunut

PREMIUM COLLECTION|Sydän clicker kirkkailla zirconioilla (10mm)

26,00 €
sis. 24 % ALV
Saranallinen koristerengas on helppo laittaa paikoilleen myös itse. Kaunis hopeanvärinen lävistysrengas sopii hyvin korvanalueen lävistyksiin.
Loppunut

PREMIUM COLLECTION|Sydän clicker kirkkailla zirconioilla (10mm)

PREMIUM COLLECTION -lävistykorut on valmistettu erityisellä huolellisuudella. Korujen viimeistelyssä on kiinnitetty huomiota mm. kivien istutukseen sekä saranoiden ja lävistävien osien erityiseen mukavuuteen. Kivellisissä malleissa on käytetty ylellisiä Genuine Crystal tai Cubic Zirconia -kristalleja joissa on upeat viisteet ja valontaitto. Kullanväriset pinnoitteet taas valmistetaan aidolla 24K PVD -pinnoitteella joka on kestävä ja kaunis. 

Tässä koristeellisessa lävistysrenkaassa on materiaalina laadukas implant grade -kirurginteräs sekä aidot Cubic Zirconia -kristallit.Tässä renkaassa kristallit on istutettu renkaan etureunaan jolloin ne näkyvät kauniisti suoraan edestäpäin katsottuina. Lävistysrengas sopii erilaisiin korvanalueen lävistyksiin. Huomaathan että se miten kivet näkyvät korvanalueen lävistyksissä riippuu paljon siitä mihin asentoon lävistys on tehty. Tätä korua on oma versionsa sekä oikeen että vasempaan korvaan.

Korua valitessa kannattaa aina ottaa huomioon että koristeelliset renkaat vievät hieman enemmän tilaa korvassa ja korvan muoto vaikuttaa miten koru istuu korvaan. Kannaattaakin aina verrata uuden korun mittoja jo hyväksi havaittuun malliin niin löytää varmimmin sopivan mallin omaan lävistykseen. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys.

Värinä korussa on klassinen teräs ja kivet ovat kauniin kirkkaat. Kivet on istutettu kynsi-istutuksella jonka ansiosta kivet eivät irtoa korusta herkästi. Koru on ihana valinta sinulle joka etsit koristeellista ja hieman erilaista rengasta.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm/halkaisija 10mm
  • Materiaali: implant grade -kirurginteräs/Cubic Zirconia -kristallit
  • Väri: teräs (tumma hopea)/kirkas
  • Kiinnitys: clicker
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BHSRHSG-01R