PREMIUM COLLECTION|Kirkaskivinen clicker lävistysrengas (kulta)
PREMIUM COLLECTION|Kirkaskivinen clicker lävistysrengas (kulta)

PREMIUM COLLECTION|Kirkaskivinen clicker lävistysrengas (kulta)

36,00 €
Sisältää alv. 24 %

Saranallinen koristerengas on helppo laittaa paikoilleen myös itse. Kaunis hopeanvärinen lävistysrengas sopii hyvin esim. conch- sekä helix-lävistyseen.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

PREMIUM COLLECTION|Kirkaskivinen clicker lävistysrengas (kulta)

PREMIUM COLLECTION -lävistykorut on valmistettu erityisellä huolellisuudella. Korujen viimeistelyssä on kiinnitetty huomiota mm. kivien istutukseen sekä saranoiden ja lävistävien osien erityiseen mukavuuteen. Kivellisissä malleissa on käytetty ylellisiä Genuine Crystal -kristalleja joissa on upeat viisteet ja valontaitto. Kullanväriset pinnoitteet taas valmistetaan aidolla 24K PVD -pinnoitteella joka on kestävä ja kaunis. 

Tässä koristeellisessa lävistysrenkaassa on materiaalina laadukas implant grade -kirurginteräs sekä aidot Genuine Crystal -kristallit.Tässä renkaassa kristallit on istutettu renkaan ulkoreunaan jolloin ne näkyvät kauniisti miltei joka suunnasta. Lävistysrengas sopii erityisesti erilaisiin korvanalueen lävistyksiin kuten conch-, rook-, helix- ja daith-lävistyksiin ja vaikka perinteisiin korvareikiin. 

Korua valitessa kannattaa aina ottaa huomioon että koristeelliset renkaat vievät hieman enemmän tilaa korvassa ja korvan muoto vaikuttaa miten koru istuu korvaan. Kannaattaakin aina verrata uuden korun mittoja jo hyväksi havaittuun malliin niin löytää varmimmin sopivan mallin omaan lävistykseen. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys.

Värinä korussa on trendikäs kulta ja kivet ovat kauniin kirkkaat. Kivet on istutettu kynsi-istutuksella jonka ansiosta kivet eivät irtoa korusta herkästi. Korussa on yksi rivi kirkkaita kiviä. Selkeä koru on ihana valinta sinulle joka etsit yksinkertaisen kaunista ja tyylikkäästi kimaltavaa rengasta.

Kullanväri tehdään päällystämällä koru aidolla 24K kullalla PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun aito kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm/11mm
  • Materiaali: implant grade -kirurginteräs/Genuine Crystals -kristallit
  • Väri: kulta/kirkas
  • Kiinnitys: clicker