PREMIUM COLLECTION|Lehtimäinen labret (kulta)

PREMIUM COLLECTION|Lehtimäinen labret (kulta)

28,00 €
sis. 24 % ALV
Upea labret hurmaa ihanalla kirkaskivisellä koristeellaan. Korusta on saatava kaksi pituutta. Koru sopii miltei kaikkiin korvanalueen lävistyksiin!
Saatavuus 4 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Lehtimäinen labret (kulta)

PREMIUM COLLECTION -lävistykorut on valmistettu erityisellä huolellisuudella. Korujen viimeistelyssä on kiinnitetty huomiota mm. kivien istutukseen sekä saranoiden ja lävistävien osien erityiseen mukavuuteen. Kivellisissä malleissa on käytetty ylellisiä Genuine Crystal tai Cubic Zirconia -kristalleja joissa on upeat viisteet ja valontaitto. Kullanväriset pinnoitteet taas valmistetaan aidolla 24K PVD tai 14-24K -pinnoitteella joka on kestävä ja kaunis. 

Tässä kauniissa kivellisessä labret -korussa on materiaalina laadukas implant grade -kirurginteräs sekä aidot Premium Cubic Zirconia -kristallit. Koru on internally threaded eli tappiosa on ontto ja koristosassa on ulkoneva kierreosa. Sisäkierteiset korut ovat miellyttäviä käyttää mutta muistathan että näihin koruihin ei pysty vaihtamaan perinteisiä lävistyskorun palloja.

Koru sopii hyvin erilaisiin lävistyksiin, esimerkiksi tragus- sekä helix-lävistykseen sekä ylempiin korvareikiin.

Värinä korussa on trendikäs kulta ja kivinä upeasti kimaltavat kirkkaat kristallit. Kivet on istutettu kynsi-istutuksella jonka ansiosta ne eivät irtoa korusta herkästi. Koru on ihana valinta sinulle joka etsit yksinkertaista ja helposti yhdisteltävää korua lävistykseesi mutta kaipaat kuitenkin hieman näyttävyyttä koruusi.

Kullanväri tehdään päällystämällä koru aidolla 24K kullalla PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun aito kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm/6mm sekä 8mm varsiosa
  • Koristeen koko: 7mm*6mm
  • Materiaali: implant grade -kirurginteräs/Premium Cubic Zirconia -kristallit
  • Väri: kulta/kirkas
  • Kiinnitys: internally threaded (sisäkierre)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: LAVA 1 - RASIA 41 (BG-BILNZ-13L)