Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
PREMIUM COLLECTION|Siro titaaninen kirkaskivinen nenänappi (kulta)
Loppunut

PREMIUM COLLECTION|Siro titaaninen kirkaskivinen nenänappi (kulta)

16,00 €
sis. 24 % ALV
Klassisen kaunis kirkaskivinen nenänappi kestävällä 24K kultapinnoitteella. Materiaaleina korussa on titaani sekä premium Cubic Zirconia.
Loppunut

PREMIUM COLLECTION|Siro titaaninen kirkaskivinen nenänappi (kulta)

PREMIUM COLLECTION -lävistykorut on valmistettu erityisellä huolellisuudella. Korujen viimeistelyssä on kiinnitetty huomiota mm. kivien istutukseen sekä saranoiden ja lävistävien osien erityiseen mukavuuteen. Kivellisissä malleissa on käytetty ylellisiä Genuine Crystal tai Cubic Zirconia -kristalleja joissa on upeat viisteet ja valontaitto. Kullanväriset pinnoitteet taas valmistetaan aidolla 24K PVD tai 14-24K -pinnoitteella joka on kestävä ja kaunis. 

Tässä sirolinjaisessa nenänapissa on materiaalina laadukas implant grade Ti6AL-4V, ASTM F136 titaani kestävällä 24K kultapinnoitteella sekä upeasti kimaltava premium luokan Cubic Zirconia.

Värinä korussa on trendikäs kulta ja klassinen kirkas. Koru on ihana valinta sinulle joka etsit siroa ja klassista korua täydentämään tyyliäsi.

Kullanväri tehdään päällystämällä koru aidolla 24K kullalla PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition) Näin saadaan koruun aito kultapinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin. Varmasti kokeilemisen arvoinen materiaali erityisherkille ja allergisille.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 0,8mm/6,5mm varsiosa
  • Koristeen koko: 2mm
  • Materiaali: Materiaali: implant grade Ti6AL-4V, ASTM F136 titaani/premium Cubic Zirconia
  • Väri: kulta/kirkas
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BG-TNSCSG