Lävistysrengas, Titanium Gold Hoop  -sulkakoristeinen clicker
Lävistysrengas, Titanium Gold Hoop  -sulkakoristeinen clicker Lävistysrengas, Titanium Gold Hoop  -sulkakoristeinen clicker Lävistysrengas, Titanium Gold Hoop  -sulkakoristeinen clicker

Lävistysrengas, Titanium Gold Hoop -sulkakoristeinen clicker

16,95 €
Sisältää alv. 24 %

TITANIUM PREMIUM-mallisto täyttää kovimmatkin laatuvaatimukset. Sinulle joka haluat vain parasta. Clicker -renkaissa on helppokäyttöinen saranamekanismi.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas, Titanium Gold Hoop  -sulkakoristeinen clicker

Rengas sopiii loistavasti erilaisiin korvanalueen lävistyksiin kuten esimerkiksi helix- ja tragus-lävistyksiin sekä septumiin. Rengas on ihana myös tavallisissa ylemmissä korvareijissä. Koru on saman vahvuinen kuin ensilävistyksessä käytettävä hoitokoru. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranamekanismi.

Materiaalina renkaassa on todella laadukas Implant Grade titaani joka on täydellinen valinta allergisille ja erityisherkille. 

Väri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition). Näin saadaan koruun erittäin kestävä pinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin.

  • Koko: paksuus 1,2mm/halkaisija 8mm sekä 10mm
  • Väri: kulta
  • Materiaali: G23 titaani
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136) 
  • Kiinnitys: clicker eli saranakiinnitys