Lävistysrengas, Titanium Double CZ Line in Rosegold AB
Lävistysrengas, Titanium Double CZ Line in Rosegold AB Lävistysrengas, Titanium Double CZ Line in Rosegold AB Lävistysrengas, Titanium Double CZ Line in Rosegold AB Lävistysrengas, Titanium Double CZ Line in Rosegold AB

Lävistysrengas, Titanium Double CZ Line in Rosegold AB

39,95 €
Sisältää alv. 24 %

TITANIUM PREMIUM-mallisto täyttää kovimmatkin laatuvaatimukset. Sinulle joka haluat vain parasta. Helppo saranakiinnistys nopeuttaa renkaan laittamista.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

ävistysrengas, Titanium Double CZ Line in Rosegold AB

Rengas sopiii loistavasti erilaisiin korvanalueen lävistyksiin kuten esimerkiksi helix-, tragus- ja conch-lävistykseen. Tähän upeaan renkaaseen on istutettu kaksi riviä micro-kokoisia Cubic Zirconia -kiviä. Rengas on ihana myös tavallisissa korvareijissä. Koru on samanvahvuinen kuin ensilävistyksessä käytettävä hoitokoru. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranamekanismi.

Materiaalina tässä premium-luokan lävistysrenkaassa on G23 titaani joka on täydellinen valinta allergisille ja erityisherkille. 

Väri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition). Näin saadaan koruun erittäin kestävä pinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin.

Renkaasta on saatavana kaksi kokoa.

  • Koko: paksuus 1,2mm/halkaisija 8mm tai 10mm
  • Väri: AB kirkas (kimaltaa sateenkaarenväreissä)/ruusukulta
  • Materiaali: G23 titaani/Cubic Zirconia
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136) 
  • Kiinnitys: clicker eli saranakiinnitys