Titaaniset neliökorvanapit, Titanium Cubic Zirconia Earstuds
Titaaniset neliökorvanapit, Titanium Cubic Zirconia Earstuds Titaaniset neliökorvanapit, Titanium Cubic Zirconia Earstuds Titaaniset neliökorvanapit, Titanium Cubic Zirconia Earstuds Titaaniset neliökorvanapit, Titanium Cubic Zirconia Earstuds

Titaaniset neliökorvanapit, Titanium Cubic Zirconia Earstuds

19,95 €
Sisältää alv. 24 %

Allergiavapaat titaanista valmistetut korvanapit sopivat myös erikoisherkille. Napista on saatavilla kolme upeaa väriä; hopea, kulta ja musta.

Saatavuus 7 pari
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Titaaniset neliökorvanapit, Titanium Cubic Zirconia Earstuds

Allergiavapaat implant grade titaanista valmistetut neliönmuotoiset napit kirkkaalla Cubic Zirconialla. Tässä nappimallissa kivi on istutettu neljällä kynnellä jotka pitävät kiven hyvin kiinni korussa vaikka käyttäisit korvakoruja koko ajan.

Titaani ei sisällä nikkeliä ja se käy myös heille joille muut materiaalit eivät sovi. Titaani on hyvin kevyt materiaali ja erittäin mukava käytössä. Titaani ei myöskään naarmuunnu eikä tummu ja se sopiikin hyvin käytettäväksi jokaisena päivänä ilman huolta korun vaurioitumisesta käytössä.

Korvanapeista on saatavana kolme värivaihtoehtoa; hopea, kulta sekä musta. Hopeanväriset korut ovat luonnossa hieman tummemmat kuin kuvassa.

  • Materiaali: implant grade titaani/Cubic Zirconia
  • Koko: Ø5mm
  • Kiinnitys: nappi
  • Myydään pareittain