Puiset korvakorut, Tree of Life in Brown -ruskeat elämänpuu korvakorut
Puiset korvakorut, Tree of Life in Brown -ruskeat elämänpuu korvakorut Puiset korvakorut, Tree of Life in Brown -ruskeat elämänpuu korvakorut Puiset korvakorut, Tree of Life in Brown -ruskeat elämänpuu korvakorut Puiset korvakorut, Tree of Life in Brown -ruskeat elämänpuu korvakorut

Puiset korvakorut, Tree of Life in Brown -ruskeat elämänpuu korvakorut

12,80 €
Sisältää alv. 24 %

Ruskeat puukorvakorut ovat mukavat ja kevyet korvissa. Kauniissa pisaranmuotoisissa korvakoruissa on upea elämänpuukoristeaihe korvakorun keskiosassa.

Saatavuus 5 pari
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Puiset korvakorut, Tree of Life in Brown -ruskeat elämänpuu korvakorut

Näyttävät mutta silti ihanan kevyet korvakorut on valmistettu puusta ja todella mukavat korvassa. Kauniin oranssin ruskeissa puisissa pisarakorvakoruissa on keskellä upea elämänpuu aihe. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukana saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa!

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös Sterling Hopeisen tai kirurginteräksisen koukun. Mahdollisuus myös klipsikiinnitykseen. Huomaathan että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin.

  • Koko: leveys 3,5cm, pituus mitattuna koukun kanssa 7cm
  • Materiaali: puu/nikkelivapaa korumetalli
  • Väri: oranssiin taittava ruskea/hopea
  • Kiinnitys: koukku

Jos sinua kiinnostaa puun symbolinen merkitys on se laaja ja löytyy helposti Googlettamalla sanat elämänpuu tai tree of life. Mayat  sekä muinaiset Egyptiläiset ovat katsoneet elämänpuun yhdistävän taivaan ja maan; Kristinuskossa puu kasvoi Edenissä. Myös Kiinan mytologiasta löytyy puu joka tuotti kuolemattomuuden antavan persikan joka 3000 vuosi. Islamissa puu symboloi kuolemattomuutta.

Elämänpuu on hyvin yleinen aihe koruissa ja yleisesti sen ajatellaan symboloivan uutta aikaa, positiivista energiaa, terveyttä ja kuolemattomuutta.