Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
PREMIUM COLLECTION|Elämänpuu -medaljonki hopeariipus puukuviolla
PREMIUM COLLECTION|Elämänpuu -medaljonki hopeariipus puukuviolla

PREMIUM COLLECTION|Elämänpuu -medaljonki hopeariipus puukuviolla

85,00 €
sis. 24 % ALV
Kaunis medaljonki -riipus on ihana lahjaidea hänelle. Ajaton ja tyylikäs hopeariipus sopii moneen tyyliin. Sterling Hopeiset korut sopivat myös allergisille.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Elämänpuu -medaljonki hopeariipus puukuviolla

PREMIUM -malliston koruissa on kiinnitetty erityistä huomiota korujen viimeistelyyn ja materiaaleihin. Mallistosta löydät upeat luonnonkivikorut, kivettömät mallit sekä Cubic Zirconioilla koristellut korut. Osassa malliston koruissa on E-coating tai Rhodium Plating -käsittelyt jonka ansiosta hopea ei tummu käytössä. Kaikki malliston korut valmistetaan laadukkaasta Sterling Hopeasta joka on täysin nikkelivapaa materiaali. Hopeakoruista ei ikinä kulu väri ja ne ovatkin erittäin pitkä ikäisiä koruja oikein käytettyinä. Hopeakoruja kannattaa kirkastaa ajoittan hopeankiillotukseen tarkoitetulla liinalla.

Ajaton ja naisellinen hopeariipus sopii hyvin lahjaksi monentyyliselle. Tässä upeassa sydänmedaljongissa on koristeena upea elämänpuu. Medaljonki koru on avattavissa ja sen sisälle mahtuu kaksi valokuvaa rakkaistasi -näin he kulkevat aina mukanasi.

Tämä medaljonki sopii hyvin käytettäväksi niin lyhyessä kuin pitkässäkin ketjussa. Koska riipus on hieman suurempi, kannattaa valita hieman vahvempi ketju. Voit tilata koruun sopivan ketjun täältä. Jos kaipaat apua ketjun valintaan ole yhteydessä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme!

Koru ei sisällä ketjua.

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

  • Materiaali: Sterling Hopea
  • Koko: 2,8cm (mitattuna ilman riipuslenkkiä)
  • Väri: hopea
  • Nikkelivapaa 
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: HKK2/kivettömät kaulakorut/rakkaus