OTA 3 MAKSA 2 -ALE KOKO VALIKOIMASTA!
 PREMIUM COLLECTION|Sani -boheemit turkoosikiviset hopeakorvakorut
OTA 3 MAKSA 2!

PREMIUM COLLECTION|Sani -boheemit turkoosikiviset hopeakorvakorut

26,95 €
sis. 24 % ALV
Sterling Hopeiset korvakorut sopivat hyvin arkeen, ne ovat kevyet ja helpot korvissa. Boheemeissa hopeakorvakoruissa on turkoosi kivi.
OTA 3 MAKSA 2!
Valitse kolme tuotetta, saat edullisimman ilmaiseksi! Näet alennuksen kassalla. Alennukseen ei kuulu lahjakortit tai valmiiksi alennetut tuotteet. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
Saatavuus 1 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Sani -boheemit turkoosikiviset hopeakorvakorut

PREMIUM -malliston korvakoruissa on kiinnitetty erityistä huomiota korujen viimeistelyyn ja materiaaleihin. Mallistosta löydät upeat luonnonkivikorut, kivettömät mallit sekä Cubic Zirconioilla koristellut korut. Osassa malliston koruissa on E-coating tai Rhodium Plating -käsittelyt jonka ansiosta hopea ei tummu käytössä. Kaikki malliston korut valmistetaan laadukkaasta Sterling Hopeasta jonka on täysin nikkelivapaa materiaali.

Boheemit turkoosikiviset hopeakorvakorut sopivat hyvin arkikorvakoruiksi sillä korvakorut ovat kevyet ja helpot käytössä. Korvakoruissa on kevyt oksidointi jolla saadaan korujen upeat kuviot nousemaan kauniisti esiin. Vaaleanturkoosi kivi on valmistettu jauhetusta turkoosi -luonnonkivestä ja hartsista.

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

  • Materiaali: Sterling Hopea/hartsi/jauhettu turkoosi
  • Koko: 28mm*12mm (pituus mitattu koukun kanssa)
  • Väri: tummennettu hopea/vaaleanturkoosi (sävy on luonnossa hieman pehmeämpi kuin kuvassa)
  • Nikkelivapaa 
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: HRK2/23/turkoosit