Best Friends-koru/Couple -rakkauskoru, Yin Yang -jing jang lohikäärme
Best Friends-koru/Couple -rakkauskoru, Yin Yang -jing jang lohikäärme Best Friends-koru/Couple -rakkauskoru, Yin Yang -jing jang lohikäärme Best Friends-koru/Couple -rakkauskoru, Yin Yang -jing jang lohikäärme Best Friends-koru/Couple -rakkauskoru, Yin Yang -jing jang lohikäärme Best Friends-koru/Couple -rakkauskoru, Yin Yang -jing jang lohikäärme Best Friends-koru/Couple -rakkauskoru, Yin Yang -jing jang lohikäärme

Best Friends-koru/Couple -rakkauskoru, Yin Yang -jing jang lohikäärme

Tuotetta rajoitettu erä.
9,90 €
Sisältää alv. 24 %

Suosittu Yin Yang -kaverikoru kahdella ketjulla. Korussa toiselle ystävälle tulee musta ja toiselle valkoinen jing jang -symbolin puolikas.

Saatavuus 8 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Best Friends-koru/Couple -rakkauskoru, Yin Yang -jing jang lohikäärme

Jaettavat kaulakorut ovat suosittuja lahjaideoita niin ystävien -kuin pariskuntien kesken. Korun ideana on että molemmilla osapuolilla on korusta oma puolikas ja korujen ollessa yhdessä kuvio on kokonainen.

Suosittu Yin Yang bestis-koru on loistava lahjaidea kaveruksille tai rakkauskoruksi. Jaettavaan ystävyyskoruun tulee mukaan kaksi riipusketjua.

  • Riipuksen koko: 2,3cm + riipuslenkki
  • Ketju: 51cm + 5cm säätövara
  • Väri: hopea/musta/valkoinen
  • Materiaali: nikkelivapaa korumetalli
  • Kiinnitys: papukaijalukko

"Jin ja jang (kiinaksi yīn, perinteinen: 陰; yksinkertaistettu: 阴; yáng, perinteinen: 陽; yksinkertaistettu: 阳) ovat kiinalaisessa filosofiassa maailmankaikkeuden kaksi vastakkaista, toisiaan täydentävää perusvoimaa. Jin symboloi muun muassa feminiinisyyttä, pimeyttä, kosteutta sekä passiivisuutta ja jang vastaavasti maskuliinisuutta, valoa, kuivuutta sekä aktiivisuutta."  Lähde: Wikipedia