Titaani lävistysrengas, Filigree -koristeellinen clicker (hopea)
Titaani lävistysrengas, Filigree -koristeellinen clicker (hopea) Titaani lävistysrengas, Filigree -koristeellinen clicker (hopea) Titaani lävistysrengas, Filigree -koristeellinen clicker (hopea)

Titaani lävistysrengas, Filigree -koristeellinen clicker (hopea)

26,95 €
Sisältää alv. 24 %

Saranallinen titaani koristerengas on helppo laittaa paikoilleen lävistystykseen. Tästä koristeellisesta septumkorusta löytyy kaksi kokoa. Myös hopeanvärisenä!

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Titaani lävistysrengas, Filigree -koristeellinen clicker (hopea)

Kauniissa titaanisessa koristerenkaassa on filigraanihenkinen, hieman itämainen koristekuvio. Rengas sopiii parhaiten septum-lävistykseen, mutta sitä voi mainiosti käyttää myös erilaisissa korvanalueen lävistyksissä kuten rook-, helix- ja daith-lävistyksissä. Koristeellisessa renkaassa kannattaa ottaa huomioon koristeen vaatima tila korvan alueenlävistyksissä. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranakiinnitys ja kaareutuva osa nenän sisällä auttaa korua istumaan kauniisti lävistykseen.

Koru on ihana valinta sinulle joka etsit siroa mutta hieman erilaista korua täydentämään tyyliäsi. Tästä septumkorusta on saatavana kaksi eri kokoa. Pienemmän koon koristeosa on sirompi kuin suuremman. Suosittelemme mittaamaan sopivan kokoisen korun jotta uusi koru on sinulle oikean kokoinen!

Tässä koristeellisessa septum lävistysrenkaassa on materiaalina laadukas implant grade Ti6AL-4V, ASTM F136 titaani.

  • Koko: lävistävän osan vahvuus 1,2mm/halkaisija 8mm sekä 10mm
  • Koristeen koko: 8mm korussa 5mm ja 10 mm korussa 6mm (levein kohta)
  • Materiaali: implant grade Ti6AL-4V, ASTM F136 titaani
  • Väri: tumma hopea (koru on luonnossa hieman tummempi kuin kuvassa)