Lävistysrengas, Titanium 3 Sides Hoop in Gold -titaaninen clicker
Lävistysrengas, Titanium 3 Sides Hoop in Gold -titaaninen clicker Lävistysrengas, Titanium 3 Sides Hoop in Gold -titaaninen clicker Lävistysrengas, Titanium 3 Sides Hoop in Gold -titaaninen clicker Lävistysrengas, Titanium 3 Sides Hoop in Gold -titaaninen clicker

Lävistysrengas, Titanium 3 Sides Hoop in Gold -titaaninen clicker

49,95 €
Sisältää alv. 24 %

Kaunis titaaninen lävistysrengas kimaltaa jokaiselta kulmalta katsottuna. Tässä clicker -renkaassa on kirkkaita kiviä kolmella sivulla.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Lävistysrengas, Titanium 3 Sides Hoop in Gold -titaaninen clicker

Rengas sopiii loistavasti erilaisiin korvanalueen lävistyksiin kuten esimerkiksi helix-, tragus- ja conch-lävistykseen sekä septumlävistykseen. Tähän upeaan renkaaseen on istutettu micro-kokoisia Cubic Zirconia -kiviä renkaan kolmelle sivulle -tämän ansiosta kimallus näkyy katsoopa rengasta miltei mistä kulmasta tahansa. Rengas on ihana ja todella mukava myös tavallisissa korvareijissä. Koru on samanvahvuinen kuin ensilävistyksessä käytettävä hoitokoru. Kiinnityksenä renkaassa on helppo saranamekanismi.

Materiaalina tässä premium-luokan lävistysrenkaassa on G23 titaani joka on täydellinen valinta allergisille ja erityisherkille. 

Väri tehdään päällystämällä koru PVD menetelmällä (Physical Vapor Deposition). Näin saadaan koruun erittäin kestävä pinta. Menetelmää on käytetty lääketieteellisissä menetelmissä jo 80-luvulta saakka. Korujen pinnoite kestää myös autoklaavin.

  • Koko: paksuus 1,2mm / halkaisija 10mm
  • Väri: kirkas / kulta
  • Materiaali: G23 titaani / Cubic Zirconia
  • Ti6AL 4V Eli degree 23 – ASTM (F-136) Titaani /PVD | Cubic Zirconia
  • Kiinnitys: clicker eli saranakiinnitys