Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
PREMIUM COLLECTION|Malena -hopeakaulakoru kirkkaalla riipuksella

PREMIUM COLLECTION|Malena -hopeakaulakoru kirkkaalla riipuksella

39,95 €
sis. 24 % ALV
Tyylikäs hopeakaulakoru sisältää riipusketjun sekä kauniin riipuksen. Sterling Hopeiset korut sopivat myös allergisille sillä ne eivät sisällä nikkeliä.
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

PREMIUM COLLECTION|Malena -hopeakaulakoru kirkkaalla riipuksella

PREMIUM -malliston koruissa on kiinnitetty erityistä huomiota korujen viimeistelyyn ja materiaaleihin. Mallistosta löydät upeat luonnonkivikorut, kivettömät mallit sekä Cubic Zirconioilla koristellut korut. Osassa malliston koruissa on E-coating tai Rhodium Plating -käsittelyt jonka ansiosta hopea ei tummu käytössä. Kaikki malliston korut valmistetaan laadukkaasta Sterling Hopeasta joka on täysin nikkelivapaa materiaali. Hopeakoruista ei ikinä kulu väri ja ne ovatkin erittäin pitkä ikäisiä koruja oikein käytettyinä. Hopeakoruja kannattaa kirkastaa ajoittan hopeankiillotukseen tarkoitetulla liinalla.

Kaunis ja herkkälinjainen koru sopii moderniin sekä klassiseen tyyliin. Siro hopeakaulakoru sisältää sekä ketjun että sievän kirkaskivisen suorakaiteenmuotoisen riipuksen. Tämä hopeakaulakoru on ihana arkikoruna jos kaipaat hieman säihkettä päiviisi mutta sopii hyvin myös juhlaan jos et kaipaa isoa korua.

Korussa on E-coating joka estää hopean tummumista.

Tässä hopeisessa kaulakorussa on säätövara, joten se sopii useimmille.

Sterling Hopea 925/000 on antibakteerinen ja se ei sisällä nikkeliä. Laadukkaat hopeakorut ovat erittäin turvallisia käyttää.

  • Materiaali: Sterling Hopea / Cubic Zirconia
  • Koko: ketju 42,5cm + 5cm säätövara, riipus 3mm*19mm
  • Väri: hopea / kirkas
  • Nikkelivapaa 
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: HKK1/kirkkaat kaulakorut/esittävät