Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
LEMPI-korvakorut, Sirot Lehdet (persikka/teräs)
LEMPI-korvakorut, Sirot Lehdet (persikka/teräs)
LEMPI-korvakorut, Sirot Lehdet (persikka/teräs)

LEMPI-korvakorut, Sirot Lehdet (persikka/teräs)

22,80 €
sis. 24 % ALV
LEMPI. Hand Made in Finland. Tyylikkäät keinonahkakorvakorut valmistetaan käsityönä Oulussa. Lempeä persikansävy on helppo yhdistää erilaisiin asuihin.
Saatavuus 11 pari
Toimitus 1-5 arkipäivää

LEMPI-korvakorut, Sirot Lehdet (persikka/teräs)


Herkän kauniit Lehdet sopivat kaikkiin tilaisuuksiin. Lehtien luonnolliset muodot ovat yhtäaikaa modernit ja perinteiset.


LEMPI-malliston tyylikkäät keinonahkakorvakorut ovat henkäyksen keveitä ja sopivat hyvin myös herkkäkorvaisille.

Lehtiä muistuttavat korut ovat yhtä aikaa yksinkertaisen kauniit ja näyttävät. Herkkä, mutta erottuva malli on saatavilla lukuisissa eri väreissä. Kotimaiset korvakorut on valmistettu alusta lähtien käsityönä Oulussa ja niiden materiaaleina on käytetty keinonahkaa sekä allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. LEMPI-korvikset ovat miellyttävän kevyet myös päivittäisessä käytössä, vaikka valitsisit käyttöösi malliston näyttävimmän mallin!


Tyylikkäät keinonahkakorvakorut sopivat sekä arkeen että juhlaan

Monikäyttöiset LEMPI-korvikset ovat loistava valinta niin laadukkaiden materiaalien kuin laajan valikoimansa puolesta. Kuten lukuisat muut LEMPI-malliston mallit, myös Sirot Lehdet ovat tyylikkäät keinonahkakorvakorut jotka sopivat loistavasti sekä arkeen että juhlaan. Korujen mukana tulevat silikonitaustat pitävät korusi paikallaan päivän kiireistä aina illan juhliin saakka.

Yhdistä persikansävyiset LEMPI-korvikset samansävyisen hiuspannan kanssa ja täydennä look sävyihin sopivilla tai korvisten metalliosien värisillä asusteilla. LEMPI-korujen yhdistelyssä ja stailaamisessa vain mielikuvitus on rajana!


Korvakorun koukkujen vaihto

Kaikki LEMPI-korujen metalliosat, myös koukut, ovat aina laadukasta ja allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukaan saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa. 

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös kullatut Sterling hopeiset koukut. LEMPI-malliston tyylikkäät keinonahkakorvakorut sopivat käytettäväksi myös klipsikiinnityksellä, mikäli sinulla tai korvakorujen saajalla on tarve saada korut ilman korvan läpi menevää kiinnitystä. Klipsikiinnitys LEMPI-korvakoruihin on aina maksuton. Huomaathan, että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!


Korvakorujen koko ja materiaalitiedot


  • Koko: 6cm
  • Materiaali: keinonahka / 316L kirurginteräs
  • Väri: persikka / teräs (tumma hopea)
  • Kiinnitys: koukku

 

Jos kaipaat korvakoruja isomman erän tai et löydä kaipaamaasi väriä, ole meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostilla tai Instagramissa! Koska kaikki LEMPI-korut tehdään meillä käsityönä, pystymme useimmiten toteuttamaan toiveesi. ♥ 


Näin tilaat LEMPI-korut lahjaksi valmiiksi paketoituina

Lähestyykö jokin merkkipäivä, vai haluatko muuten muistaa ystävää tai rakasta? LEMPI-malliston kotimaiset korvakorut ovat ihana ja suosittu lahjaidea, sillä tyylikkäät keinonahkakorvakorut ovat miellyttäviä käyttää ja lukuisten mallien joukosta on helppo löytää lahjansaajan suosikki! Laadukkaat ja allergiaystävälliset materiaalit takaavat korujen käytettävyyden myös herkissä korvissa.


1. Laita haluamasi tuotteet ostoskoriin.

2. Mene verkkokaupan kassalle. Kirjoita tilauksen kohtaan Lisätieto tilaukseen: "Paketointi" jos tilauksessasi on yksi tuote, tai jos kaikki tilauksen tuotteet saa laittaa samaan lahjapakettiin.


Jos haluat tilaamasi tuotteet useampaan eri lahjapakettiin klikkaa tästä lahjatilauksen ohjeisiin. Meillä onnistuu myös toimittaa valmiiksi paketoitu lahjatilaus suoraan lahjansaajan kotiin.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.