BOHM PARIS|Collier Bola -kirurginteräksinen raskauskoru (kulta)
BOHM PARIS|Collier Bola -kirurginteräksinen raskauskoru (kulta) BOHM PARIS|Collier Bola -kirurginteräksinen raskauskoru (kulta) BOHM PARIS|Collier Bola -kirurginteräksinen raskauskoru (kulta)

BOHM PARIS|Collier Bola -kirurginteräksinen raskauskoru (kulta)

Tuotetta rajoitettu erä.
55,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kaunis lahjapakkaus odottavalle äidille sisältää kullanvärisen bola -helistinkorun, lahjarasian, suojapussin sekä kuvakortit vauvan ensimmäiseksi vuodeksi.

Saatavuus 9 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

BOHM PARIS|Collier Bola -kirurginteräksinen raskauskoru (kulta)

Bohm Parisin laadukkaat korut valmistetaan 316L kirurginteräksestä joka sopii hyvin myös allergisille. Korut kestävät hyvin käyttöä eivätkä värjäydy. Korut ovat "water proof" joten voit huoletta käyttää koruja vaikka koko ajan. Kivinä koruissa käytetään laadukkaita Bohm Paris -kristalleja sekä luonnonkiviä. Osassa koruissa on tehosteena emalia. 

Ihana lahja odottavalle äidille

Lahjapakkaus sisältää kauniin bola -kaulakorun yksinkertaisen tyylikkäällä designilla mikä on helppo yhdistää kaikkiin asuihin. Se sopii hyvin niin rentoon arkipukeutumiseen kuin juhlalookkiin. Korun kejussa on teksti "Mama Love You". Pehmeästi helähtelevän kaulakorun lisäksi lahjapakkaukseen kuuluu tyylikäs beigensävyinen lahjarasia Bohm Paris -tekstillä, puuvillainen säilytyspussi korulle sekä kuvakortit joiden kanssa vauvan kanssa on helppo ottaa ihania kuvia vaikka Instagramiin. Korteista löytyy omansa 1-3 viikon ikäiselle pienokaiselle, sekä ensimmäisille 11 kuukaudelle ja vielä yksi vauvan täyttäessä vuoden. Korttien tekstit ovat ranskaksi.

Miksi bola -korut ovat niin suosittuja?

Bola-kaulakorut ovat olleet odottavien äitien suosituimpia korulahjoja jo vuosia ja niiden suosio on vain kasvanut viime vuosien aikana. Tämän kauniin pallokorun taika on sen pehmeästi helähtelevässä äänessä joka rauhoittaa vauvaa ensin kohdussa ja lapsen syntymän jälkeen vauva tyyntyy tuttuun ääneen.

Helistinkorussa on erikoispitkä ketju ja äidin liikkuessa pallo keinahtelee vatsan päälle helähdellen. Bola -korua suositellaan käytettäväksi vähintään 20 raskausviikosta eteenpäin, mutta korua voi hyvin käyttää vaikka koko raskauden ajan. Korua kannattaa käyttää 20 viikon jälkeen mahdollisimman paljon jotta vauva tottuu ja tunnistaa äänen. Jos korua käyttää harvakseltaan ei bola -korun vaikutus ole samalla tavalla rauhoittava vauvan syntymän jälkeen.

Vauvan syntymän jälkeen voit edelleen käyttää korua, mutta koru kannattaa vaihtaa lyhyempään ketjuun. Pallon voi myös kiinnittää esim. vauvan kehdon lähelle tai sujauttaa lempi -lelun sisälle jolloin vauva kuulee helähdykset lelua hypistellessään mutta varmista tällöin että vauvalla ei ole mahdollista saada korua irti sillä pieni pallo voi olla vauvalle irrallisena vaarallinen.

  • Väri: kulta
  • Materiaali: 316L kirurginteräs
  • Koko:
    • Ketju: 100cm + 10cm jatkoketju
    • Pallo: 2cm