Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
BOHM PARIS|Bracelet Nesma -helmiäissimpukka rannekoru

BOHM PARIS|Bracelet Nesma -helmiäissimpukka rannekoru

38,00 €
sis. 24 % ALV
Tyylikäs valkokivinen -rannekoru sopii kapeahkoon ranteeseen. Koru on vedenkestävä ja siinä on käytetty aitoja luonnonmateriaaleja. Myös muita värejä!
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

BOHM PARIS|Bracelet Nesma -helmiäissimpukka rannekoru

Bohm Parisin laadukkaat korut valmistetaan 316Lkirurginteräksestä joka sopii hyvin myös allergisille. Korut kestävät hyvin käyttöä eivätkä värjäydy, ne ovatkin "waterproof" joten voit halutessasi käyttää koruja myös suihkussa ja uimassa. Kivinä koruissa käytetään huolellisesti hiottuja Bohm Paris -kristalleja sekä luonnonkiviä. Osassa koruissa on tehosteena emalia. 

Kaikki Bohm Paris korut toimitetaan alkuperäisessä suojapussissa. Halutessasi voit ostaa korulle ylellisen avattavan alkuperäisen Bohm Paris-lahjarasian jota pystyy myöhemmin käyttämään säilytysrasiana koruille.

Kahdesta kauniista vanteesta muodostuva rannekoru on kaunis yksityiskohta asuusi joko yksinään käytettynä tai yhdistettynä muihin koruihin. Nesma -rannekorussa on upeana yksityiskohtana kaksi neliönmuotoista luonnonkiviupotusta. Rannekorun halkaisija on suhteellisen pieni ja se sopiikin parhaiten kapeahkoon S-M koon ranteeseen.

Huomaathan että luonnonkivissä on aina eroavaisuuksia värissä ja kiven kuvioinnissa. Otathan huomioon että kivet eivät aina näytä 100% kuvan kiviltä.

  • Väri: kulta / hohtava valkoinen
  • Materiaali: 316L kirurginteräs / helmiäissimpukka
  • Koko: halkaisija 5cm -6cm (sopii noin 16-18cm ranteeseen)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.