Aina nopea toimitus suoraan Oulun myymälästä!
BOHM PARIS|Bracelet Bliss -musta onyx rannekoru
BOHM PARIS|Bracelet Bliss -musta onyx rannekoru

BOHM PARIS|Bracelet Bliss -musta onyx rannekoru

38,00 €
sis. 24 % ALV
Tyylikäs mustakivinen -rannekoru sopii kapeahkoon ranteeseen. Koru on vedenkestävä ja siinä on käytetty aitoja luonnonmateriaaleja. Myös muita värejä!
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

BOHM PARIS|Bracelet Bliss -musta onyx rannekoru

Bohm Parisin laadukkaat korut valmistetaan 316Lkirurginteräksestä joka sopii hyvin myös allergisille. Korut kestävät hyvin käyttöä eivätkä värjäydy, ne ovatkin "waterproof" joten voit halutessasi käyttää koruja myös suihkussa ja uimassa. Kivinä koruissa käytetään huolellisesti hiottuja Bohm Paris -kristalleja sekä luonnonkiviä. Osassa koruissa on tehosteena emalia. 

Kaikki Bohm Paris korut toimitetaan alkuperäisessä suojapussissa. Halutessasi voit ostaa korulle ylellisen avattavan alkuperäisen Bohm Paris-lahjarasian jota pystyy myöhemmin käyttämään säilytysrasiana koruille.

Yksinkertaisen tyylikäs rannekoru on kaunis yksityiskohta asuusi joko yksinään käytettynä tai yhdistettynä muihin koruihin. Bliss -rannekorussa on upeana yksityiskohtana näyttävähkö luonnonkiviupos sekä luonnonkiven sävyyn sopiva kristalli. Rannekorun halkaisija on suhteellisen pieni ja se sopiikin parhaiten kapeahkoon S-M koon ranteeseen. Bliss -rannekorussa on ainutlaatuinen tekotapa joka antaa muutoin jäykän rannekorun taipua sivusuunnassa.Tämä tekee rannekorun pukemisesta ranteeseen erittäin helppoa ja miellyttävää.

Huomaathan että luonnonkivissä on aina eroavaisuuksia värissä ja kiven kuvioinnissa. Otathan huomioon että kivet eivät aina näytä 100% kuvan kiviltä.

  • Väri: kulta / musta
  • Materiaali: 316L kirurginteräs / musta onyx -luonnonkivi / Bohm Paris -kristalli
  • Koko: halkaisija 5cm -6cm (sopii noin 16-18cm ranteeseen)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.