SUGAR SUGAR, Ariana Hairband -leveä kirkaskivinen hiuspanta

SUGAR SUGAR, Ariana Hairband -leveä kirkaskivinen hiuspanta

49,95 €
sis. 24 % ALV
Upea kirkaskivinen hiuspanta on koristeltu erilaisin kirkkain kristallein ja korukivin. Koristeellinen panta sopii hyvin juhlakäyttöön.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

SUGAR SUGAR, Ariana Hairband -leveä kirkaskivinen hiuspanta

Upea Ariana -hiuspanta on ihanan romanttinen ja täynnä kauniita yksityiskohtia. Olipa kyseessä elegantti juhlatilaisuus tai rennommat kesäjuhlat, hiuspanta on luotettava kumppani, joka pitää sinut tyylikkäänä ja varmistaa, että hiuksesi pysyvät hallinnassa. Hiuspannalla voit luoda juhlakampauksen helposti itse.


Kaunis SUGAR SUGAR -hiuspanta on valmistettu huolella valituista laadukkaista materiaaleista jotka tuovat iloa käyttäjälleen pitkään. Sen kauniit koristeet, kuten kimaltavat kristallit ja korukiviet luovat upean ilmeen ja kiinnittävät huomion kimaltaessaan hiuksissa.

Hiuspanta on suunniteltu istumaan täydellisesti erilaisiin hiustyyleihin ja -pituksiin. Voit käyttää sitä niin päivittäisissä kampauksissa kuin erityistilaisuuksissa, kuten häissä, tanssiaisissa tai cocktail-tilaisuuksissa. Se on erinomainen valinta sekä arkeen että juhlaan.

Sen lisäksi, että tämä hiuspanta on upean näköinen, se myös auttaa pitämään hiukset paikoillaan ja hallitsemaan pörröisyyttä. Pannan avulla hiuksesi pysyvät siististi paikallaan koko päivän ajan.

Oli tyylisi sitten romanttinen, vintage-henkinen tai modernin tyylikäs, tämä koristeellinen hiuspanta täydentää asusi täydellisesti. Se on loistava tapa tuoda persoonallisuuttasi esille ja tuntea itsesi upeaksi joka päivä.

  • Materiaali: muovi / kangas / korukivi / kristalli
  • Väri: kirkas / kulta / valkoinen
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.