SUGAR SUGAR, Carly Hairband -kapea kirkaskivinen hiuspanta
SUGAR SUGAR, Carly Hairband -kapea kirkaskivinen hiuspanta SUGAR SUGAR, Carly Hairband -kapea kirkaskivinen hiuspanta SUGAR SUGAR, Carly Hairband -kapea kirkaskivinen hiuspanta

SUGAR SUGAR, Carly Hairband -kapea kirkaskivinen hiuspanta

Tuotetta rajoitettu erä.
29,95 €
Sisältää alv. 24 %

Mukava COMFY -malli! Upea kirkaskivinen hiuspanta on koristeltu erilaisin kirkkain kristallein ja korukivin. Koristeellinen panta sopii hyvin juhlakäyttöön.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

SUGAR SUGAR, Carly Hairband -kapea kirkaskivinen hiuspanta

Carly -hiuspanta on ihanan romanttinen ja täynnä kauniita yksityiskohtia.Olipa kyseessä elegantti juhlatilaisuus tai rennommat kesäjuhlat, hiuspanta on luotettava kumppani, joka pitää sinut tyylikkäänä ja varmistaa, että hiuksesi pysyvät hallinnassa. Hiuspannalla voit luoda juhlakampauksen helposti itse.


Kaunis SUGAR SUGAR -hiuspanta on valmistettu huolella valituista laadukkaista materiaaleista jotka tuovat iloa käyttäjälleen pitkään. Sen kauniit koristeet, kuten kimaltavat kristallit ja korukivet luovat upean ilmeen ja kiinnittävät huomion kimaltaessaan hiuksissa. Carly -hiuspannan koristeista löytyy kirkkaita erimuotoisia korukiviä ja hennon vaaleanharmaita ruusuja jotka luovat kauniin kokonaisuuden.

Hiuspanta on suunniteltu istumaan täydellisesti erilaisiin hiustyyleihin ja -pituksiin. Voit käyttää sitä niin päivittäisissä kampauksissa kuin erityistilaisuuksissa, kuten häissä, tanssiaisissa tai cocktail-tilaisuuksissa. Se on erinomainen valinta sekä arkeen että juhlaan.

Sen lisäksi, että tämä hiuspanta on upean näköinen, se myös auttaa pitämään hiukset paikoillaan ja hallitsemaan pörröisyyttä. Pannan avulla hiuksesi pysyvät siististi paikallaan koko päivän ajan.

Oli tyylisi sitten romanttinen, vintage-henkinen tai modernin tyylikäs, tämä koristeellinen hiuspanta täydentää asusi täydellisesti. Se on loistava tapa tuoda persoonallisuuttasi esille ja tuntea itsesi upeaksi juhlapäivänäsi.

Tämä Comfy -hiuspanta on pehmeä ja joustava -todella mukava käytössä! Pantaa on mahdollista muotoilla metallisen pantaosan ansiosta.


  • Materiaali: muovi / kangas / korukivi / kristalli
  • Väri: kirkas / kulta / valkoinen / harmaa