Scrunchie|SUGAR SUGAR, Lovely  -beige jätti hiusdonitsi sydämin
Scrunchie|SUGAR SUGAR, Lovely  -beige jätti hiusdonitsi sydämin Scrunchie|SUGAR SUGAR, Lovely  -beige jätti hiusdonitsi sydämin Scrunchie|SUGAR SUGAR, Lovely  -beige jätti hiusdonitsi sydämin

Scrunchie|SUGAR SUGAR, Lovely -beige jätti hiusdonitsi sydämin

6,95 €
Sisältää alv. 24 %

Ihana sydänkuvioinen jätti scrunchie sopii niin nutturakampaukseen kuin ponnariin. Scrunchie-pompulat ovat helliä hiuksille. Saatavana myös muissa väreissä!

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Scrunchie|SUGAR SUGAR, Lovely  -beige jätti hiusdonitsi sydämin

Oletko valmis luomaan upeita kampauksia, jotka ovat yhtä sieviä kuin ne ovat käytännöllisiä? 

Scrunchiet ovat valmistettu ihanista kankaista, jotka tuntuvat mukavilta hiuksissasi. Niiden ainutlaatuinen rakenne ja joustavuus mahdollistavat monenlaisten kampausten luomisen helposti ja nopeasti. Olitpa sitten menossa juhliin, töihin tai rentoutumaan vapaa-ajalla, scrunchien avulla voit loihtia upeita poninhäntiä, nutturakampauksia ja erilaisia kiepautuksia, jotka näyttävät huolitelluilta ja trendikkäiltä.

Hiusdonitsit tulevat laajassa värivalikoimassa, joten voit valita juuri sinulle sopivan sävyn tai luoda kontrastia hiustyylisi kanssa. Olipa tyylinäsi klassinen, boheemi tai muodikas, scrunchie täydentää täydellisesti asusi ja tekee hiuksistasi huomiota herättävät.

Hiusdonitsit ovat myös hellävaraisia hiuksillesi. Niiden avulla voit luoda kampauksia, jotka eivät aiheuta hiustesi vaurioita tai katkeilua. Voit siis käyttää scrunchieita huoletta päivittäin ilman huolta hiustesi terveydestä.

Olitpa sitten muotitietoinen trendsetteri tai haluat vain lisätä pienen ripauksen ilmettä arkityyliisi, scrunchiet ovat täydellinen valinta.

Lovely -jätti hiusdonitsi on ihanan romanttinen, sen kankaana on käytetty läpikuultavaa organzaa ja kankaaseen on painettu pieniä samettisia sydämiä. Isot scrunchiet sopivat hyvin niin erilaisiin ponnarikampauksiin kuin nutturoiden tekemiseen.


  • Väri: vaaleanruskea
  • Materiaali: organza