SUGAR SUGAR, Secret Garden Hairband -koristeellinen värikäs hiuspanta
SUGAR SUGAR, Secret Garden Hairband -koristeellinen värikäs hiuspanta SUGAR SUGAR, Secret Garden Hairband -koristeellinen värikäs hiuspanta SUGAR SUGAR, Secret Garden Hairband -koristeellinen värikäs hiuspanta SUGAR SUGAR, Secret Garden Hairband -koristeellinen värikäs hiuspanta SUGAR SUGAR, Secret Garden Hairband -koristeellinen värikäs hiuspanta

SUGAR SUGAR, Secret Garden Hairband -koristeellinen värikäs hiuspanta

Tuotetta rajoitettu erä.
39,95 €
Sisältää alv. 24 %

Upea keltainen hiuspanta on koristeltu erilaisin värikkäin kristallein ja korukivin. Koristeellinen panta sopii hyvin juhlakäyttöön.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

SUGAR SUGAR, Secret Garden Hairband -koristeellinen värikäs hiuspanta

Secret Garden -hiuspanta on täynnä väriä ja kauniita yksityiskohtia.Olipa kyseessä elegantti juhlatilaisuus tai rennommat kesäjuhlat, hiuspanta on luotettava kumppani, joka pitää sinut tyylikkäänä ja varmistaa, että hiuksesi pysyvät hallinnassa. Hiuspannalla voit luoda juhlakampauksen helposti itse.


Kaunis SUGAR SUGAR -hiuspanta on valmistettu huolella valituista laadukkaista materiaaleista jotka tuovat iloa käyttäjälleen pitkään. Sen kauniit koristeet, kuten kimaltavat kristallit ja korukivet luovat upean ilmeen ja kiinnittävät huomion kimaltaessaan hiuksissa. Secret Garden -hiuspannan koristeista löytyy monivärisiä erimuotoisia korukiviä kullanvärisellä pohjalla. Värilliset kivet yhdistettynä pannan hehkuvan keltaiseen pohjaan ovat upea ja unohtumaton yhdistelmä.

Hiuspanta on suunniteltu istumaan täydellisesti erilaisiin hiustyyleihin ja -pituksiin. Voit käyttää sitä niin päivittäisissä kampauksissa kuin erityistilaisuuksissa, kuten häissä, tanssiaisissa tai cocktail-tilaisuuksissa. Se on erinomainen valinta sekä arkeen että juhlaan.

Sen lisäksi  hiuspanta näyttää upealta kampauksessa, se myös auttaa pitämään hiukset paikoillaan ja hallitsemaan pörröisyyttä. Pannan avulla hiuksesi pysyvät siististi paikallaan koko päivän ajan.

Oli tyylisi sitten romanttinen, vintage-henkinen tai modernin tyylikäs, tämä koristeellinen hiuspanta täydentää asusi täydellisesti. Se on loistava tapa tuoda persoonallisuuttasi esille ja tuntea itsesi upeaksi juhlapäivänäsi.


  • Materiaali: muovi / kangas / korukivi / kristalli
  • Väri: pinkki / turkoosi / kulta / murrettu keltainen / monivärinen