SUGAR SUGAR, Ally Hairband -monivärinen kimaltava hiuspanta
SUGAR SUGAR, Ally Hairband -monivärinen kimaltava hiuspanta SUGAR SUGAR, Ally Hairband -monivärinen kimaltava hiuspanta

SUGAR SUGAR, Ally Hairband -monivärinen kimaltava hiuspanta

Tuotetta rajoitettu erä.
29,95 €
Sisältää alv. 24 %

Upea monivärinen hiuspanta on koristeltu erilaisin kristallein ja korukivin. Koristeellinen panta sopii hyvin juhlakäyttöön. Myös muita versioita!

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

SUGAR SUGAR, Ally Hairband -monivärinen kimaltava hiuspanta

Ally -hiuspanta on ihanan romanttinen ja täynnä kauniita yksityiskohtia.Olipa kyseessä elegantti juhlatilaisuus tai rennommat kesäjuhlat, hiuspanta on luotettava kumppani, joka pitää sinut tyylikkäänä ja varmistaa, että hiuksesi pysyvät hallinnassa. Hiuspannalla voit luoda juhlakampauksen helposti itse.


Kaunis SUGAR SUGAR -hiuspanta on valmistettu huolella valituista laadukkaista materiaaleista jotka tuovat iloa käyttäjälleen pitkään. Sen kauniit koristeet, kuten kimaltavat kristallit ja korukivet luovat upean ilmeen ja kiinnittävät huomion kimaltaessaan hiuksissa. Ally -hiuspannan koristeista löytyy runsaasti ihanan värisiä erimuotoisia korukiviä jotka luovat kauniin kokonaisuuden.

Hiuspanta on suunniteltu istumaan täydellisesti erilaisiin hiustyyleihin ja -pituksiin. Voit käyttää sitä niin päivittäisissä kampauksissa kuin erityistilaisuuksissa, kuten häissä, tanssiaisissa tai cocktail-tilaisuuksissa. Se on erinomainen valinta sekä arkeen että juhlaan.

Sen lisäksi, että tämä hiuspanta on upean näköinen, se myös auttaa pitämään hiukset paikoillaan ja hallitsemaan pörröisyyttä. Pannan avulla hiuksesi pysyvät siististi paikallaan koko päivän ajan.

Oli tyylisi sitten romanttinen, vintage-henkinen tai modernin tyylikäs, tämä koristeellinen hiuspanta täydentää asusi täydellisesti. Se on loistava tapa tuoda persoonallisuuttasi esille ja tuntea itsesi upeaksi juhlapäivänäsi.

Kauniista hiuspannasta on saatavana myös muita värivaihtoehtoja.


  • Materiaali: muovi / kangas / korukivi / kristalli
  • Väri: kulta / monivärinen