Scrunchie|SUGAR SUGAR, Poppy  -vaaleanvioletti kukkahiusdonitsi

Scrunchie|SUGAR SUGAR, Poppy -vaaleanvioletti kukkahiusdonitsi

4,95 €
sis. 24 % ALV
Ihana kukkakuvioinen scrunchie sopii niin nutturakampaukseen kuin ponnariin. Scrunchie-pompulat ovat helliä hiuksille. Myös muissa väreissä!
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Scrunchie|SUGAR SUGAR, Poppy  -vaaleanvioletti kukkahiusdonitsi

Poppy -hiusdonitsi on suloisen raikas ja ihanan kesäinen, sen kankaana on käytetty vaaleanpunaista kukkaprinttikangasta. Srunchiet sopivat hyvin niin erilaisiin ponnarikampauksiin kuin nutturoiden tekemiseen. Tämä small -kokoinen hiusdonitsi sopii monenvahvuisille hiuksille, mutta erittäin hyvin hieman hennommille hiuksille.

Hiusdonitsit eli scrunchiet

Scrunchiet ovat valmistettu ihanista kankaista, jotka tuntuvat mukavilta hiuksissasi. Niiden ainutlaatuinen rakenne ja joustavuus mahdollistavat monenlaisten kampausten luomisen helposti ja nopeasti. Olitpa sitten menossa juhliin, töihin tai rentoutumaan vapaa-ajalla, scrunchien avulla voit loihtia upeita poninhäntiä, nutturakampauksia ja erilaisia kiepautuksia, jotka näyttävät huolitelluilta ja trendikkäiltä.

Hiusdonitsit tulevat laajassa värivalikoimassa, joten voit valita juuri sinulle sopivan sävyn tai luoda kontrastia hiustyylisi kanssa. Olipa tyylinäsi klassinen, boheemi tai muodikas, scrunchie täydentää täydellisesti asusi ja tekee hiuksistasi huomiota herättävät.

Hiusdonitsit ovat myös hellävaraisia hiuksillesi. Niiden avulla voit luoda kampauksia, jotka eivät aiheuta hiustesi vaurioita tai katkeilua. Voit siis käyttää scrunchieita huoletta päivittäin ilman huolta hiustesi terveydestä.

Olitpa sitten muotitietoinen trendsetteri tai haluat vain lisätä pienen ripauksen ilmettä arkityyliisi, scrunchiet ovat täydellinen valinta.


  • Väri: pehmeä vaaleanvioletti / monivärinen
  • Materiaali: kangas


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.