LEMPI-korvakorut, Aamu (visakoivu, turkoosi petsi)
LEMPI-korvakorut, Aamu (visakoivu, turkoosi petsi)
Loppunut

LEMPI-korvakorut, Aamu (visakoivu, turkoosi petsi)

26,00 €
sis. 24 % ALV
LEMPI. Hand Made in Finland. Kauniit puiset korvakorut valmistetaan käsityönä Oulussa. Korvakoruissa on käytetty puu on visakoivua ja petsi on syvän turkoosi.
Loppunut

LEMPI-korvakorut, Aamu (visakoivu, turkoosi petsi)

LEMPI-malliston klassikkoja edustaa yksinkertaisen tyylikäs Aamu. Nämä suomalaiset puiset korvakorut on valmistettu alusta lähtien meillä käsityönä. Niin puun sahaus kuin hionta tehdään erikseen jokaiselle korvakorulle joten näissä upeissa visakoivuisissa korvakoruissa jokainen pari onkin täysin uniikki.

Aamu -korvakorut on valmistettu ainutlaatuisesta visakoivusta jossa puun luonnollinen kuvio on erityisen voimakas ja luo korvakorujen pintaan upeita kuvioita. Meillä sekoitettu petsi on syvän turkoosi ja korostaa puun "loimuja" kauniisti.

Kiilaa muistuttavat korut ovat yksinkertaisen kauniit ja ne sopivatkin miltei kaikkiin tilaisuuksiin. Klassinen mutta silti moderni malli on saatavilla lukuisissa eri väreissä. 

LEMPI-korut on valmistettu alusta lähtien käsityönä Oulussa ja niiden materiaaleina on käytetty visakoivua sekä allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. LEMPI-korvikset ovat miellyttävän kevyet myös päivittäisessä käytössä, vaikka valitsisit käyttöösi malliston näyttävimmän mallin!


Tyylikkäät korvakorut sopivat sekä arkeen että juhlaan

Monikäyttöiset LEMPI-korvikset ovat loistava valinta niin laadukkaiden materiaalien kuin laajan valikoimansa puolesta. Kuten lukuisat muut LEMPI-malliston mallit, myös Aamut ovat tyylikkäät korvakorut jotka sopivat loistavasti sekä arkeen että juhlaan. Korujen mukana tulevat silikonitaustat pitävät korusi paikallaan päivän kiireistä aina illan juhliin saakka.

Yhdistä upean turkoosit LEMPI-korvikset hiuspannan kanssa ja täydennä look sävyihin sopivilla tai teräksen värisillä asusteilla. LEMPI-korujen yhdistelyssä ja stailaamisessa vain mielikuvitus on rajana!


Korvakorun koukkujen vaihto

Kaikki LEMPI-korujen metalliosat, myös koukut, ovat aina laadukasta ja allergiaystävällistä 316L kirurginterästä. Korvakoruissa on koukkukiinnitys ja mukaan saat silikonitaustat pitämään korusi tallessa. 

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös Sterling hopeiset tai titaaniset koukut. LEMPI-malliston tyylikkäät korvakorut sopivat käytettäväksi myös klipsikiinnityksellä, mikäli sinulla tai korvakorujen saajalla on tarve saada korut ilman korvan läpi menevää kiinnitystä. Klipsikiinnitys LEMPI-korvakoruihin on aina maksuton. Huomaathan, että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!

Huomaathan että luonnonmateriaaleissa on eroja puun kuvioissa joten saamasi korvakorut eivät ole 100% kuvan korvakorujen näköiset. Käsityönä sahatuissa koruissa saattaa olla pieniä kokoeroja.


Korvakorujen koko ja materiaalitiedot


  • Koko: noin. 4,5cm mitattuna ilman koukkua
  • Materiaali: visakoivu / kirurginteräs
  • Väri: tumma turkoosi / teräs (tumma hopea)
  • Kiinnitys: koukku

Jos kaipaat korvakoruja isomman erän tai et löydä kaipaamaasi väriä, ole meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostilla tai Instagramissa! Koska kaikki LEMPI-korut tehdään meillä käsityönä, pystymme useimmiten toteuttamaan toiveesi. ♥ 


Näin tilaat LEMPI-korut lahjaksi valmiiksi paketoituina

Lähestyykö jokin merkkipäivä, vai haluatko muuten muistaa ystävää tai rakasta? Kotimaiset LEMPI-korut ovat ihana ja suosittu lahjaidea, sillä tyylikkäät korvakorut ovat miellyttäviä käyttää ja lukuisten mallien joukosta on helppo löytää lahjansaajan suosikki! Laadukkaat ja allergiaystävälliset materiaalit takaavat korujen käytettävyyden myös herkissä korvissa.


1. Laita haluamasi tuotteet ostoskoriin.

2. Mene verkkokaupan kassalle. Kirjoita tilauksen kohtaan Lisätieto tilaukseen: "Paketointi" jos tilauksessasi on yksi tuote, tai jos kaikki tilauksen tuotteet saa laittaa samaan lahjapakettiin.


Jos haluat tilaamasi tuotteet useampaan eri lahjapakettiin klikkaa tästä lahjatilauksen ohjeisiin. Meillä onnistuu myös toimittaa valmiiksi paketoitu lahjatilaus suoraan lahjansaajan kotiin.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.