Scrunchie|SUGAR SUGAR, Summer Dream  -keltainen kukkahiusdonitsi
Scrunchie|SUGAR SUGAR, Summer Dream  -keltainen kukkahiusdonitsi Scrunchie|SUGAR SUGAR, Summer Dream  -keltainen kukkahiusdonitsi

Scrunchie|SUGAR SUGAR, Summer Dream -keltainen kukkahiusdonitsi

4,95 €
Sisältää alv. 24 %

Ihana kukkakuvioinen scrunchie sopii niin nutturakampaukseen kuin ponnariin. Scrunchie-pompulat ovat helliä hiuksille. Myös muissa väreissä!

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Scrunchie|SUGAR SUGAR, Summer Dream  -keltainen kukkahiusdonitsi

Summer Dream -hiusdonitsi on suloisen raikas ja ihanan kesäinen, sen kankaana on käytetty valkoista kangasta jossa on sieviä keltaisia kukkia. Srunchiet sopivat hyvin niin erilaisiin ponnarikampauksiin kuin nutturoiden tekemiseen. Tämä medium -kokoinen hiusdonitsi sopii monenvahvuisille hiuksille, mutta erittäin hyvin keskivahvoille ja hieman ohuemmille hiuksille.

Hiusdonitsit eli scrunchiet

Scrunchiet ovat valmistettu ihanista kankaista, jotka tuntuvat mukavilta hiuksissasi. Niiden ainutlaatuinen rakenne ja joustavuus mahdollistavat monenlaisten kampausten luomisen helposti ja nopeasti. Olitpa sitten menossa juhliin, töihin tai rentoutumaan vapaa-ajalla, scrunchien avulla voit loihtia upeita poninhäntiä, nutturakampauksia ja erilaisia kiepautuksia, jotka näyttävät huolitelluilta ja trendikkäiltä.

Hiusdonitsit tulevat laajassa värivalikoimassa, joten voit valita juuri sinulle sopivan sävyn tai luoda kontrastia hiustyylisi kanssa. Olipa tyylinäsi klassinen, boheemi tai muodikas, scrunchie täydentää täydellisesti asusi ja tekee hiuksistasi huomiota herättävät.

Hiusdonitsit ovat myös hellävaraisia hiuksillesi. Niiden avulla voit luoda kampauksia, jotka eivät aiheuta hiustesi vaurioita tai katkeilua. Voit siis käyttää scrunchieita huoletta päivittäin ilman huolta hiustesi terveydestä.

Olitpa sitten muotitietoinen trendsetteri tai haluat vain lisätä pienen ripauksen ilmettä arkityyliisi, scrunchiet ovat täydellinen valinta.


  • Väri: valkoinen / keltainen
  • Materiaali: kangas