FRENCH RIVIERA|Hero -boheemit korvakorut turkoosein koristein
FRENCH RIVIERA|Hero -boheemit korvakorut turkoosein koristein

FRENCH RIVIERA|Hero -boheemit korvakorut turkoosein koristein

Tuotetta rajoitettu erä.
14,95 €
Sisältää alv. 24 %

LIMITED BOHO EDITION. Ihanan boheemit korvakorut sopivat täydentämään tyyliäsi ympäri vuoden. Turkoosikivet korvakorut on helppo yhdistää muihin koruihin.

Saatavuus 8 pari
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

FRENCH RIVIERA|Hero -boheemit korvakorut turkoosein koristein

French Rivieran LIMITED BOHO EDITION sisältää valikoidun kokoelman upeita boho-korvakoruja. Kaikkia malleja on saatavilla rajoitetusti. Persoonallisilla koruillamme voit luoda boheemia ja rentoa tunnelmaa niin arkeen kuin erityisiin tilaisuuksiin.

Boheemeissa Hero -korvakoruissa on ihana antiikkihopean sävy joka korostaa kauniisti korvakorujen koristekuviota ja pehmeän turkoosia koristekiveä. Turkoosikiviset korvakorut on helppo yhdistää muiden turkoosikorujen kanssa.

Luo oma boho-tyylisi

Boho-tyyli ydistelee boheemia, vintagea ja luonnollisia elementtejä luoden uniikkeja ja persoonallisia kokonaisuuksia niin kotona kuin vaatteissa ja koruissa. Yhdistele pellavaa ja näyttäviä koruja rauhallisempaan boheemiin lookkiin tai räväytä värikkäillä kuviollisilla asuilla ja isoilla korvakoruilla. Testaile eri yhdistelmiä oman boho-tyylisi löytämiseksi, tärkeintä on  oman näköinen, rento ja persoonallinen tyyli ja rentous.

Vaihda koukkutyyppi

Voit halutessasi valita korvakoruihin pienestä lisämaksusta myös kirurginteräksiset, sterling hopeiset tai titaaniset koukut. Korvakorut sopivat käytettäväksi myös klipsikiinnityksellä, mikäli sinulla on tarve saada korut ilman korvan läpi menevää kiinnitystä. Klipsikiinnitys on aina maksuton. Huomaathan, että koukkutyypin vaihto saattaa vaikuttaa korvakorujen ulkonäköön pienissä määrin!

  • Koko: 4,5cm (koristeosa)
  • Materiaali: nikkelivapaa korumetalli / synteettinen turkoosi
  • Väri: antiikkihopea / turkoosi
  • Kiinnitys: koukku